Κηδεία Γιάννη Φέρτη: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι...» - Τα πρώτα λόγια της Μαρίνας Ψάλτη μετά τη συγκινητική τελετή

Καταρρακωμένη η τελευταία του σύζυγος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πλήθος κόσμου, ηθοποιών και καλλιτεχνών, βρέθηκαν σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Α' νεκροταφείο Αθηνών. Πολλοί από αυτούς μίλησαν και στην κάμερα της εκπομπής του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, που βρέθηκε επίσης εκεί.

Ανάμεσά τους η Τάνια Τσανακλίδου, πρώην σύντροφός του, αλλά και η Μαρίνα Ψάλτη, η τελευταία του σύζυγος, η οποία σφιχταγκαλιάστηκε με την πρώτη του σύζυγο μόλις την εντόπισε στο πλήθος (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι πρώτες δηλώσεις της τελευταίας συζύγου του Γιάννη Φέρτη μετά την κηδεία του

«Δεν είναι το τελευταίο αντίο γιατί τα δώρα που πήραμε όλοι από τον Γιάννη είναι δώρα για ολόκληρη τη ζωή μας. Άρα ο Γιάννης θα είναι στη ζωή μας όσο ανασαίνουμε. Έχω να θυμάμαι μία ατέλειωτη ομορφιά, εσωτερική και εξωτερική, από εκείνον, μία αξιοπρέπεια και μία εντιμότητα, που δεν έχω ξανασυναντήσει σε άλλο άνθρωπο. Θα του έλεγα ότι θα βρεθούμε σύντομα», είπε χαρακτηριστικά η Τάνια Τσανακλίδου.

Η Μαρίνα Ψάλτη, στη συνέχεια, δήλωσε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ τεράστιο από καρδιάς σε εσάς που κανονικά σήμερα έχετε τις απεργίες σας και στους ανθρώπους με τις κάμερες. Και να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλον αυτόν τον κόσμο, τους γνωστούς, τους άγνωστους, συναδέλφους, τους συγγενείς και τους φίλους που ήρθαν να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη. Τους ευχαριστώ από καρδιάς κι εσάς και εύχομαι να είστε όλοι καλά».

Αξίζει να σημειωθεί πως τον επικήδειο λόγο του εκφώνησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, προκαλώντας τεράστια συγκίνηση στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δείτε επίσης: Έφτασε μέσα στα κλάματα η Μιμή Ντενίση - Η χειραψία και τα λόγια που αντάλλαξε με την τρίτη σύζυγο του ηθοποιού