Κατερίνα Στικούδη: Στιγμές ευτυχίας - Το ιδιαίτερο δώρο που της έδωσαν ο Βαγγέλης Σερίφης και τα δύο παιδιά τους

Σημαντική ημέρα η σημερινή 16/4 για την τραγουδίστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Στικούδη (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Instagram / Κατερίνα Στικούδη (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Η Κατερίνα Στικούδη σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, έχει τα γενέθλιά της, και μαζί με εκείνη γιορτάζουν και οι άντρες της ζωής της, ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, και τα δύο παιδιά τους, ο Βύρωνας και ο Νικόλας. Στο σπίτι τους, λοιπόν, επικρατεί η χαρά!

Για να κάνουν, όμως, ακόμη πιο ιδιαίτερη την ημέρα της λατρεμένης τους μαμάς και συζύγου, αποφάσισαν να της κάνουν ένα μικρό δώρο - έκπληξη, το οποίο η ίδια λίγο αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας τους ακόλουθούς της να "λιώσουν" με την κίνηση μπαμπά και γιών.

Το δώρο του Βαγγέλη Σερίφη και των παιδιών του στην Κατερίνα Στικούδη

Της πήραν, συγκεκριμένα, μία ανθοδέσμη με χρωματιστές τουλίπες και της έγραψαν μία κάρτα: «Ελεφαντίνα χρόνια πολλά. Βύρωνας, Νίκος, Βαγγέλης». Κάτι τόσο απλό που σίγουρα την έκανε να χαμογελάσει και να αισθανθεί ευγνωμοσύνη για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Δείτε επίσης: «Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος!» - Η αποκάλυψη για το τρίτο παιδί

Η τρυφερή του ανάρτηση για εκείνη

Με το ένα χέρι θηλάζει τον πρωτότοκο γιο της, και με το άλλο διαβάζει παραμύθι στον πρωτότοκο! Μαμά πολλών ταχυτήτων είναι η Κατερίνα Στικούδη, καθώς εκτός από σύζυγος παραμένει και εργαζόμενη. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και λίγο πριν γεννήσει, εκείνη συνέχιζε τις εμφανίσεις της, εφόσον της το επέτρεπε ο γιατρός της. Ο Βαγγέλης Σερίφης δεν έκρυψε την εκτίμηση που έχει στη σύζυγό του, αλλά και στις γυναίκες γενικότερα, για τους πολλούς ρόλους που εκπληρώνει.

«Για πείτε μου κάτι για τη ΓΥΝΑΙΚΑ… Για πείτε μου τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει…. Για το πόση δύναμη και σημασία δίνει στη ζωή μας…. Σήμερα και τις επόμενες μέρες θα δω πολλές ασυναρτησίες, όπως γενικά τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο επί προσωπικού. Υπομονή. Η αμάθεια συμβαδίζει με την εποχή μας», έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης αναφερόμενος στα σχόλια που αναμένεται να προκύψουν μετά την επανεμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο J2US.

Αυτή η ανάρτηση έρχεται επίσης λίγες ώρες μετά το μήνυμα της Κατερίνας Στικούδη για την Ημέρα της Γυναίκας: «Χρόνια πολλά γυναίκα, μητέρα, αδερφή, σύζυγος! Οι ρόλοι μας πολλοί αλλά έχουμε μάθει να τα καταφέρνουμε, για τα δύσκολα είμαστε πλασμένες».

Δείτε το στιγμιότυπο: