Νατάσα Παζαΐτη: Ξεσάλωσε στο πρώτο τραπέζι για τα γενέθλιά της! Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό

Με ποιον γνωστό τραγουδιστή γλεντούσε αγκαλιά!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπορεί η Νατάσα Παζαΐτη να μην μας έχει συνηθίσει σε πολλές νυχτερινές εξόδους, αλλά η αλήθεια είναι, ότι όποτε το αποφασίσει να βγει έξω, περνάει τόσο καλά και ξεσαλώνει, τραβώντας τα φλας των φωτογράφων επάνω της... Αυτή την φορά πάντως είχε έναν λόγο παραπάνω, να θέλει να διασκεδάσει, σε μια σπάνια βραδινή της έξοδο, στο «Άλσος» την περασμένη Κυριακή, με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους «Σπείρα σπείρα» και αυτός δεν ήταν άλλος από τα γενέθλιά της.

Η Νατάσα Παζαΐτη έκλεισε τα 58 χρόνια και αυτή την ξεχωριστή μέρα, επέλεξε να περάσει καλά με τον γιο της Αλέξανδρο που την συνόδευε και με μεγάλη παρέα. Η εντυπωσιακή παρουσία της άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό και έκανε πολλά κεφάλια άλλων θαμώνων να γυρίσουν προς την μεριά της. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, έδειχνε να περνάει πολύ καλά όλο το βράδυ στο πρώτο τραπέζι, τραγουδούσε με τις επιτυχίες του Σταμάτη Κραουνάκη και γελούσε με τα πειράγματα του καλλιτέχνη που της έκανε εκείνος από το μικρόφωνο στην πίστα.

Δείτε επίσης: Νατάσα Παζαΐτη: «Αυτή η γυναίκα μου έσωσε τη ζωή» - Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η άγνωστη σχέση με ηθοποιό

Posted by Despina Kraounakis on Tuesday, April 16, 2024

Νατάσα Παζαΐτη – Κραουνάκης: Γλέντησαν αγκαλιά και έπιασαν ψιλή κουβέντα στο καμαρίνι

Μπορεί να τους χωρίζει μια άβυσσος στις πολιτικές τους τοποθετήσεις, παρόλα αυτά στο τέλος της βραδιάς, η Νατάσα Παζαΐτη, όχι μόνο πήγε μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο στο καμαρίνι του Σταμάτη Κραουνάκη για να τον συγχαρεί, αλλά φωτογραφήθηκαν κιόλας μαζί αγκαλιά. Μάλιστα στο βίντεο backstage από την συνάντησή τους που ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook η αδερφή του Δέσποινα Κραουνάκη, ο καλλιτέχνης με την Νατάσα Παζαΐτη είχαν πιάσει ψιλή κουβεντούλα και εκείνος προθυμοποιήθηκε να της στείλει στο σπίτι... σοκολατόπιτα για να την δοκιμάσει ο άντρας της.

Posted by Despina Kraounakis on Tuesday, April 16, 2024

Happy birthday με την οικογένειά της και τον γάτο της

Αγκαλιά με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Καραμανλή και τα δίδυμα παιδιά τους Αλίκη και Αλέξανδρο, η Νατάσα Παζαΐτη, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, στις 14 Απριλίου γιόρτασε τα γενέθλιά της. Μάλιστα στην φωτογραφία που ανέβασε η χειρουργός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κρατάει αγκαλιά και ένα γατάκι, το νέο μέλος της οικογένειάς τους, όπως έγραψε στην ανάρτησή της. «Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Φέτος μαζί με τα γενέθλιά μου, γιορτάζουμε και έναν χρόνο από τον ερχομό του Πέπε», δήλωνε πανευτυχής μπροστά στην τούρτα γενεθλίων της μαζί με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα αγκαλιά.