Δανάη Μιχαλάκη: «Φυσικά και ο Γιώργος αλλάζει πάνες, μπορεί να κάνει τα πάντα»

Ενθουσιασμένη με τη νέα της καθημερινότητα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνύπαρξη με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, στην «Παραλία» της ΕΡΤ καθώς και στη νέα καθημερινότητά της με την κόρη της και τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Κάθε φορά που με ρωτάνε για την καθημερινότητα με το μωρό έχω ένα χαζό γελάκι, είναι τέλεια, κάτι το απερίγραπτο. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλά πρέπει να βρεις τον άνθρωπο με τον οποίο ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις όνειρα, ότι είναι ο κατάλληλος και ότι μαζί του θέλεις να κάνεις οικογένεια», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: «Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς αυτές, δεν θα ξεχάσω πόσο μου στάθηκαν»

«Ο Γιώργος αλλάζει πάνες και μπορεί να κάνει τα πάντα. Ως ζευγάρι μοιράζουμε τις υποχρεώσεις, από την αρχή βγήκε αβίαστα, δεν χρειάστηκε να το συζητήσουμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον και να μη θεωρείται δεδομένο ότι είμαστε δυο στο σπίτι», συμπλήρωσε η Δανάη Μιχαλάκη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα της κόρης της.

Γιώργος και Δανάη Μιχαλάκη συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά

Η Δανάη Μιχαλάκη κατέληξε στις δηλώσεις της, λέγοντας: «Η Παραλία είναι μία δουλειά που αγάπησα πολύ. Και τον ρόλο της Υπατίας, αλλά και τα καινούρια πρόσωπα που γνώρισα. Ήταν πολύ συγκινητική η τηλεοπτική συνύπαρξη με τον πατέρα μου, ήμασταν και οι δύο πολύ χαρούμενοι γιατί και η σκηνή ήταν κάπως χιουμοριστική. Ο σκηνοθέτης μας είπε: “Είστε υπέροχοι, αλλά είστε μπαμπάς και κόρη, αλλά δεν με ενοχλεί”».