Αντώνης Γούναρης για Δημήτρη Κόκοτα: «Τρελάθηκα με αυτό που του συνέβη, δέκα μέρες πριν μιλάγαμε...»

Ετοίμαζαν αφιέρωμα στον αείμνηστο πατέρα του τραγουδιστή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντώνης Γούναρης για Δημήτρη Κόκοτα: «Τρελάθηκα με αυτό που του συνέβη, δέκα μέρες πριν μιλάγαμε...»

Ο Αντώνης Γούναρης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, για τον Δημήτρη Κόκοτα και την περιπέτεια με την υγεία του. Παράλληλα ο μουσικός παραγωγός αποκάλυψε ότι, πριν το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, και τον οδήγησε στη ΜΕΘ, συζητούσαν για ένα αφιέρωμα στον πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα.

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι ένα πολύ καλό παιδί, ευγενικό και φιλικό. Τον ξέρω χρόνια, επειδή συνεργαζόμουν με τον πατέρα του κι έτυχε να συνεργαστώ και με τον γιο. Αυτήν την περίοδο θα ετοιμάζαμε ένα αφιέρωμα για τον πατέρα του και το βλέπω ξαφνικά στις ειδήσεις με χαμηλωμένο τον ήχο και τρελάθηκα. Άνοιξα, λοιπόν, να δω τι έγινε και συγκλονίστηκα», περιγράφει ο Αντώνης Γούναρης.

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να πάρω τηλέφωνο να μάθω από πρώτο χέρι τι γίνεται, γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει και προσπαθώ να βρω άνθρωπο να μου πει τα στοιχεία. Θα προσπαθήσω να βρω κάποιον δικό του. Ελπίζω ο άνθρωπος να τα βγάλει πέρα, γιατί είναι και δυνατό παιδί. Και ελπίζω να το ξεπεράσει. Εύχομαι να το ξεπεράσει και να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το αφιέρωμα που αφήσαμε στη μέση».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: Δεν ξεκίνησε τελικά η διαδικασία αποσωλήνωσης - Η απόφαση των γιατρών

Η τελευταία επικοινωνία του Αντώνη Γούναρη με τον Δημήτρη Κόκοτα

«10 μέρες πριν (σ.σ. τη νοσηλεία του) είχαμε βρεθεί, μιλάγαμε για τα τραγούδια που θα πει και ποιους θα καλέσουμε. Είχε βγει σε εκπομπές, είχε κάνει ένα comeback και ήταν ενεργός. Ξαφνικά κατέρρευσε αλλά ελπίζω ότι θα είναι περαστικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι άσχημο θα συμβεί», κατέληξε ο Αντώνης Γούναρης.

Σημειώνεται ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, και της Χρίσλας Γεωργακοπούλου, την Δευτέρα (15/4) θα γινόταν νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή, ωστόσο αποφάσισαν ότι πρώτα έπρεπε να πραγματοποιηθούν νέες εξετάσεις ώστε να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του.