Σία Κοσιώνη: «Λίγους μήνες έλειψε και πρόλαβε να ψηλώσει» - Το στιγμιότυπο με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους

Είχαν να συναντηθούν για δύο μήνες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στιγμές χαλάρωσης για την Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη 16 Απριλίου μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους, Δήμο. Μάλιστα είχαν να ιδωθούν καιρό.

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων βρισκόταν στην Αμερική τους τελευταίους δύο μήνες περίπου, προκειμένου να διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Harvard, και συγκεκριμένα στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης John F. Kennedy. Με την επιστροφή του είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία βόλτα μαζί και να χαρούν οικογενειακές στιγμές κρατώντας αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους.

Όπως είδαμε και σε ανάρτηση που έκανε η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, της είχε λείψει ο πατέρας του γιου της, ενώ έκανε και πλάκα μάλιστα για εκείνον και τον μικρό Δήμο που ψηλώνουν. Ο Δήμος επειδή αναπτύσσεται και ο Κώστας Μπακογιάννης επειδή τον κρατάει στους ώμους του, για να συνομιλήσει με έναν ξυλοπόδαρο.

Δείτε επίσης: Ντόρα Μπακογιάννη: «Ό,τι και να πεις για την Σία, στο τέλος της ημέρας είναι...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την νύφη της, Κοσιώνη

«Λίγους μήνες έλειψε και πρόλαβε να ψηλώσει», έγραψε η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Σία Κοσιώνη απαντάει στο ενδεχόμενο να γίνει ξανά μητέρα

Στην πρόσφατη παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της με τίτλο «Μία άλλη ιστορία», η Σία Κοσιώνη απάντησε όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν σκέφτομαι να κάνω δεύτερο παιδί, είμαι πλήρως ικανοποιημένη από το ένα παιδάκι που έχω»

Η Σία Κοσιώνη στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που ακούγεται ότι θα γίνουν από την επόμενη χρονιά στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, καθώς και στη φημολογουμένη επιστροφή της Μαρίας Αναστασοπούλου. «Δεν γνωρίζω αν ο ΣΚΑΪ θα κάνει στροφή στην ενημέρωση και δεν είναι κομμάτι της δικής μου δουλειάς, αυτό αφορά το πρόγραμμα. Με ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω. Η Μαρία είναι φίλη μου, συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ», αρκέστηκε να πει στην κάμερα.