Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές! Τον αναγνωρίζετε;

Και κούκλος από κούνια!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Σήμερα είναι πρώτο όνομα στην νυχτερινή Αθήνα, με τα μαγαζιά που εμφανίζεται να γεμίζουν από χιλιάδες θαυμάστριες που φωνάζουν το όνομά του. Μπορεί στην πρώτη του εμφάνιση σε talent show να μην κατάφερε να κατακτήσει υψηλή θέση, αλλά η πορεία του τον δικαίωσε και τον έκανε χρυσό, πλατινένιο και πλέον διαμαντένιο. Για την ιστορία να πούμε ότι είχε δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story 3.

Πέρα απ' όλα αυτά, θεωρείται και ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες τραγουδιστές, με τον ίδιο πάντως να μιλάει σπάνια για την προσωπική του ζωή και τις κατακτήσεις του. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram από μικρός ήταν όμορφος, και μεγαλώνοντας απλώς ωρίμασε σαν το καλό κρασί. Να το πάρει το ποτάμι;

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι πρώτο όνομα σήμερα

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Ο τραγουδιστής μοιράστηκε το παραπάνω στιγμιότυπο πριν από λίγη ώρα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως ανέφερε, στην εν λόγω φωτογραφία είναι σε ηλικία μόλις 7 ετών, αλλά τότε δεν φανταζόταν καν όσα θα είχε καταφέρει στην καριέρα του 30 χρόνια αργότερα.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποζάρει στο τζακούζι με φόντο το δάσος - Η σπάνια φωτογραφία από την καθημερινότητά του

H αφορμή για να μοιραστεί την φωτογραφία του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, από την εποχή που ακόμα ήταν ένα μικρό παιδί, ήταν για να ανακοινώσει ότι κατέκτησε μόλις το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα. Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τους θαυμαστές του, ενώ προανήγγειλε ότι σύντομα ξεκινάει ένα Diamond Tour για να γιορτάσει το καλοκαίρι και αυτή τη σπάνια επαγγελματική επιτυχία.

«Ο 7 χρονών εαυτός μου δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει πως ο 37 χρονών εαυτός μου σήμερα θα κατακτούσε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα! Και αυτό το καταφέραμε μαζί! Σας υπόσχομαι ένα αξέχαστο DIAMOND TOUR αυτό το καλοκαίρι», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.