Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: H πρώτη εξόρμηση για το ζευγάρι μετά τον γάμο

Στα Ιωάννινα με φόντο τη φύση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το πολυάσχολο πρόγραμμα και των δύο σπάνια τούς επιτρέπει να απομακρυνθούν από την πρωτεύουσα. Η Δήμητρα Ματσούκα απ' τη μία έχει αφιερωθεί στις Ψυχοκόρες, ενώ από την άλλη ο Πέτρος Κόκκαλης εστιάζει στην καριέρα του στην πολιτική. Ωστόσο όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, την 1η Δεκεμβρίου 2023, Ματσούκα και Κόκκαλης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λίγες στιγμές για δύο στα Ιωάννινα κοντά στη φύση. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της μοιράστηκαν ορισμένα στιγμιότυπα μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Δείτε επίσης: Πέτρος Κόκκαλης: «Είχαμε βάλει ένα στοίχημα όταν γνωριστήκαμε...» - Έτσι ξεκίνησε η σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα

Μπορεί ο λόγος της επίσκεψής τους να ήταν πάλι επαγγελματικός, αλλά κατάφεραν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ο ένας απαθανατίζει τον άλλον, με την χαρά να αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Δήμητρα Ματσούκα

Πέτρος Κόκκαλης

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη για τη σχέση τους

Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης ήταν καλεσμένοι πρόσφατα στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, όπου μίλησαν για όλα. Σχετικά με τον φημολογούμενο χωρισμό τους διέψευσαν τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν λέγοντας πως είναι όλα ψευδή. Ωστόσο αποκάλυψαν πως «Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια».

«Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα», αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα για την γνωριμία τους που έγινε το 2014.

«Η πρόταση γάμου είχε γίνει πολύ στην αρχή της σχέσης μας. Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Το αισθανόμασταν και οι δύο και το κάναμε», εξομολογήθηκαν.

«Εγώ να πω την αμαρτία μου νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο. Είναι πλουσιότερη η σχέση. Αλλάζει η φύση της. Είναι θέμα άνοιγμα οριζόντων» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο Πέτρος Κόκκαλης, με την Δήμητρα Ματσούκα να συμφωνεί συγκινημένη.