Νόνη Δούνια: «Κλείνουμε 20 χρόνια με τον σύζυγό μου! Θέλει να κάνουμε...» - Ο γάμος με τον Κυριάκο Μουρατίδη, η Ευρωβουλή και το modeling

Η σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στο The 2night Show

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νόνη Δούνια: «Κλείνουμε 20 χρόνια με τον σύζυγό μου! Θέλει να κάνουμε...» - Ο γάμος με τον Κυριάκο Μουρατίδη, η Ευρωβουλή και το modeling

Η Νόνη Δούνια, το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα. Προχώρησε σε δηλώσεις, δηλαδή, για την καριέρα της στο modeling, αλλά και την παρουσία της στον χώρο της τηλεόρασης γενικότερα.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην ενασχόλησή της με τον πολιτική (έχει θέσει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο), ενώ απάντησε και για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Κυριάκο Μουρατίδη.

Οι δηλώσεις της Νόνης Δούνια

«Είμαι πάντα έτοιμη. Δεν φοβάμαι να στραπατσαριστώ, να φάω τα μούτρα μου και να κάνω λάθη. Είμαι έτοιμη να δώσω τον αγώνα μου και να κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ. Ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει. Εγώ πάντα δίνω τον αγώνα μου... Είναι εξαιρετικά τα χρήματα στην Ευρωβουλή, αλλά δεν είναι αυτό που ακούγεται το ποσό που έρχεται στα χέρια σου. Δεν έχουμε όλοι κίνητρο το χρήμα. Αυτό το σκέφτονται όσοι έχουν ως κίνητρο το χρήμα», είπε αρχικά για το νέο της βήμα.

Δείτε επίσης: Ο Δημήτρης Παπανώτας "καρφώνει" τη Νόνη Δούνια: «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να μάθει σε όλους μόντελιγκ...»

«Παντρεμένη είμαι από το 2004. Κλείνουμε 20 χρόνια. Θέλει να κάνουμε ανανέωση, αλλά εγώ δεν θέλω. Εδώ θα έπρεπε να μας ρωτάνε κάθε δέκα χρόνια "Θέλετε να συνεχίσετε; Είστε καλά;". Παντρευτήκαμε 1η Ιουλίου, στα γενέθλια του πατέρα μου, είναι σημαδιακή ημέρα. Όλα είναι συμβολικά. Επιμένει να κάνουμε ανανέωση. Θέλει να κάνουμε ένα πάρτι και να καλέσουμε όλους αυτούς που είχαμε καλέσει τότε, αλλά ζευγαρωμένος όπως ήταν τότε. Δεν γίνεται αυτό!

Δεν ονειρεύτηκα ποτέ τον γάμο, δεν σκεφτόμουν ότι έπρεπε να βάλω νυφικό και ότι είναι κάτι που έπρεπε να κάνω οπωσδήποτε στη ζωή μου. Η επιθυμία μου γεννήθηκε όταν γνώρισα τον άντρα μου. Εκείνος μου το ενέπνευσε. Ήμουν χορτασμένη από νυφικά λόγω της δουλειάς μου. Ήταν στα σχέδιά μου να κάνω οικογένεια, χωρίς αυτό να με πίεζε με την πάροδο του χρόνου», δήλωσε έπειτα για τον καλό της.

Στη συνέχεια, μίλησε για το modeling, από το οποίο σταμάτησε το 2004, που ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση. Η πρώτη της δουλειά ήταν με τον Θέμο Αναστασιάδη, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως συνεργάστηκε με τον Τζων Τίκη σε βιντεοκλίπ του και πήρε 150.000 δραχμές.