Σταματίνα Τσιμτσιλή για unfollow Καληφώνη & Μάστορα: «Χωρίς να θέλω να διαψεύσω ότι έγινε κατά λάθος...»

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη (δεξιά)
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη (δεξιά)

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σε ένα βίντεο που έκανε για τη στήλη της στο Youtube, απάντησε ξεκάθαρα για το unfollow στον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, και το όλο θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, αλλά και στα social media στη συνέχεια, αφού σχολιάστηκαν έντονα και δημιουργήθηκαν μέχρι και φήμες χωρισμού.

«Δεν έγινε ποτέ block και unfollow! Τελεία», είπε χαρακτηριστικά η ξανθιά Influencer. Η δήλωση της αυτή σχολιάστηκε έντονα στο πάνελ της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προχωρά σε νέες αποκαλύψεις για το συμβάν ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το unfollow μεταξύ Καληφώνη και Μάστορα

«Αρχικά θεωρώ ανώριμο το unfollow αν πρόκειται μετά από 24 ώρες να ξανακάνεις follow. Συμφωνώ με τη Γαρυφαλλιά, ότι αν όντως έχεις αποφασίσει ότι δεν σου κάνει για σύντροφος, κάνε unfollow και μην ξανασχοληθείς. Το θέμα είναι να έχεις αποφασίσει με βεβαιότητα ότι θέλεις να φύγει από τη ζωή σου. Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε ένα unfollow διάρκειας 24 ωρών και λέει ότι δεν έγινε. Μήπως έγινε; Μήπως της χάκαραν το Instagram;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, γεμάτη υπονοούμενα και έπειτα δήλωσε:

«Χωρίς να θέλω να διαψεύσω ότι έγινε κατά λάθος, επειδή έτυχε να το ψάξω εκείνη τη μέρα και έχω έναν άνθρωπο πολύ κοντά στον Χρήστο Μάστορα που είναι πολύ καλός μου φίλος, μου είπε ότι και να υπήρξε κάτι, ήταν ασήμαντο. Δηλαδή ήταν ένα μικροκαυγαδάκι».

Όσα ξέρουμε για τον χωρισμό των ολίγων ωρών

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ένα διαφορετικό τριήμερο φαίνεται να πέρασε το - κατά τ' άλλα πολύ ερωτευμένο - ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αφού αντί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας να περνούν όμορφες στιγμές σε κάποιον μαγευτικό προορισμό ή έστω στο σπίτι που μένουν μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του) οι δυο τους μάλωσαν άσχημα, κι όχι απλά μάλωσαν άσχημα... εκείνη πήρε τα πράγματά της και γύρισε στο σπίτι της, τον έκανε unfollow κι ανέβασε κι ένα βίντεο - σπόντα για να του μπει στο μάτι (δείτε το εδώ).

Όλα ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο. Μπορεί να παραμένει άγνωστος ακόμα ο λόγος που οι δυο τους έφτασαν σε τέτοια ακραία σημεία (unfollow) αλλά το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως τώρα είναι καλά και μαζί. Έτσι άφησε τουλάχιστον το μοντέλο να εννοηθεί με το κοινό story που έκανε το βράδυ της Καθαρά Δευτέρας (δείτε εδώ τι ανέβασε). Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην σημερινή της εκπομπή 19/3, Happy Day, ανέφερε πως μετά από επικοινωνία που είχε με πολύ κοντινό άνθρωπο του τραγουδιστή όντως οι δυο τους πέρασαν μια κρίση στην σχέση τους...

Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα το μοντέλο περπάτησε στο Yes i Do με ένα εντυπωσιακό μίνι νυφικό και μιλώντας στις κάμερες απάντησε τόσο για την συγκατοίκηση με τον Χρήστο Μάστορα όσο και για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, είναι νωρίς. Είμαι μωράκι, 28 χρονών», ανέφερε αρχικά σε ερώτηση περί γάμου.

«Στεναχωριέμαι με ακραίους τίτλους. Είχαν βάλει σε εφημερίδα εμένα με εσώρουχα και έγραψαν "δημόσιο σεξ"», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Για τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, είπε «Έχω το σπίτι μου αλλά μένουμε μαζί με τον σύντροφό μου. Δεν είναι κάτι επίσημο»