Δημήτρης Παπανώτας: Έφυγε λίγο πριν βγει ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day - Η απόφαση του σταθμού και η ανακοίνωση για την αποχώρησή του

«Τσίμπα μια σοκολατίτσα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπανώτας: Έφυγε λίγο πριν βγει ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day - Η απόφαση του σταθμού και η ανακοίνωση για την αποχώρησή του

Ο Δημήτρης Παπανώτας έβαλε υποψηφιότητα ως Ευρωβουλευτής και την Δευτέρα 15 Απριλίου υπήρξε και σχετική ανακοίνωση με τα ονόματα όλων όσων βρίσκονται στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας (δείτε εδώ ποιοι άλλοι διάσημοι συμπεριλαμβάνονται).

Αυτό σημαίνει πως από ένα διάστημα και μετά δεν θα πρέπει να εμφανίζεται στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, όπως έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Την ανακοίνωση για το πότε σταματάει, λοιπόν, έκανε το πρωί της Τετάρτης 17/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πότε είναι η τελευταία εκπομπή του Happy Day με τον Δημήτρη Παπανώτα

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως την Τρίτη 23 Μαϊου ο δημοσιογράφος θα αποχωρήσει επίσημα, ενώ από σήμερα δεν θα συμμετέχει στον σχολιασμό των ειδήσεων της στήλης του Δήμου Βερύκιου, όπως οφείλει να κάνει σύμφωνα με τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

«Θέλω να πω κάτι, μέχρι και την Τρίτη που σταματάς επίσημα από την εκπομπή, γιατί ξεκινάει η προεκλογική περίοδος, είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας, να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου, στο οποίο έχεις αρθρώσει λόγο όλα αυτά τα χρόνια.

Νομίζω ότι το έχεις κάνει με συνέπεια και αξιοπρέπεια, ωστόσο γι' αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν, οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες τηλεόρασης, ανεξαρτησίας και δεοντολογίας και από το να σε έχουμε και να μη μιλάς, που αυτό δε γίνεται γιατί είσαι ένας πολύ δυναμικός συνομιλητής, τσίμπα μια σοκολατίτσα και τα ξαναλέμε στο επόμενο κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου για Δημήτρη Παπανώτα - «Δεν ακούει τη συμβουλή της Σταματίνας, να σταματήσει να μιλάει;»