Ελένη Χατζίδου για Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν ακούει τη συμβουλή της Σταματίνας, να σταματήσει να μιλάει;»

«Η έπαρση είναι πολύ κακό πράγμα...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου για Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν ακούει τη συμβουλή της Σταματίνας, να σταματήσει να μιλάει;»

Η Ελένη Χατζίδου απάντησε σε έντονο τόνο στα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα. Θυμίζουμε πως ο δημοσιογράφος, και συνεργάτης της εκπομπής «Happy Day», μίλησε υποτιμητικά για την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στις Ευρωεκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα «διδάξει μόντελινγκ στην Ευρώπη».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η παρέα του Breakfast@Star κατακεραύνωσε τον Δημήτρη Παπανώτα, με την κεντρική παρουσιάστρια να παίρνει τον λόγο. «Δεν ακούει τη συμβουλή της Σταματίνας, που έχει πει να σταματήσει να μιλάει, να βάλει φρένο; Γιατί έχει αυτή την τάση να υποτιμάει τους ανθρώπους; Λέει τη γνώμη του, την αλήθεια του, και τώρα να ήμασταν σε μία ζωντανή συζήτηση, αυτό θα μου απαντούσε», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Και συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω να μην τον αφορά η δική μου γνώμη ή εκείνη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου επίσης. Να μην σε αφορά η άποψη της κεντρικής παρουσιάστριας της εκπομπής στην οποία συμμετέχεις, που είναι και φίλη σου; Μου φαίνεται τόσο περίεργο. Αυτό το “γράφω τις απόψεις στα παλιά μου τα παπούτσια” πηγαίνει σε όλους».

Δείτε επίσης: "Ξεσπά" η Δανάη Μπάρκα κατά του Δημήτρη Παπανώτα: «Είδαμε και τους διαβασμένους τι έχουν κάνει τόσα χρόνια....»

Η Ελένη Χατζίδου έκανε λόγο για έπαρση του Δημήτρη Παπανώτα

Σε διαφορετικό σημείο της κουβέντας, η Ελένη Χατζίδου έκανε λόγο για έπαρση, που γυρνάει μπούμερανγκ. «Η έπαρση είναι πολύ κακό πράγμα, γενικά ζούμε σε μία εποχή που δεν περνάνε αυτά. Το έχουμε δει και στα νούμερα τηλεθέασης. Δεν είμαι ειδική, αλλά το βλέπω τον τελευταίο καιρό. Άνθρωποι που σηκώνουν ψηλά τον αμανέ, ο κόσμος τους γειώνει. Επειδή είπε ότι παρακολουθεί εκπομπές lifestyle εκπομπές, και καταλαβαίνει γιατί το Happy Day είναι ψηλά, ακόμη και να νιώθει έτσι, δεν είναι ωραίο να το λες»

«Δεν τον αφορά η άποψή σου αλλά, αν πεις κάτι που δεν του αρέσει, μια χαρά θα σε κρίνει. Αν πεις κάτι προσβλητικό, χαρακτηρίζεσαι ανάλογα. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Μακάρι να άκουγε περισσότερο τους φίλους του», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου πριν προχωρήσουν στο επόμενο θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Παπανώτας: «Θεωρώ γελοίο να μοιράζω μηνύσεις στα ΜΜΕ»

Ελένη Χατζίδου - Επέστρεψε στο BreakfastStar: «Έπεσα με τον αγκώνα! Ακούω ένα κρακ μέσα στον...»

BreakfastStar: Εξελίξεις με την υγεία της Ελένης Χατζίδου - «Θεωρώ ότι σύντομα...»

Ελένη Χατζίδου: Ανάσα ανακούφισης για την παρουσιάστρια - Έφτασαν οι γονείς της από την Αλεξανδρούπολη

Δεύτερη ημέρα εκτός BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου - Η ανακοίνωση για την εξέλιξη της υγείας της

Εκτός BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου: Η ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου - «Είχαμε ένα ατύχημα»

Ελένη Τσολάκη για τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα: «Γι' αυτό έχει δουλειά όλα αυτά τα χρόνια! Αυτά που δήλωσε για τη Σταματίνα...»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας "κατακεραύνωσε" τον Δημήτρη Παπανώτα: «Μάλλον ζηλεύει που δεν είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής...»

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει αυτή την κουβέντα..» - Τα αιχμηρά σχόλια κατά του Δημήτρη Παπανώτα