Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πάρτι γενεθλίων - Με ολόλευκο φόρεμα 1,5 μήνα πριν γεννήσει

Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πριν από αρκετούς μήνες, και πριν η ίδια το πει δημόσια, πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει με ανυπομονησία τον 2ο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η λαμπερή παρουσιάστρια που έχει ξεκινήσει ήδη να ετοιμάζει το δεύτερο παιδικό δωμάτιο στην οικεία της στα νότια προάστια, εκπέμπει σε κάθε εμφάνισή της πλέον το πόσο ευτυχισμένη και χαρούμενη είναι.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, παρευρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων και δεν παρέλειψε να μοιραστεί φωτογραφίες και βίντεο στα social media. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε με λευκό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες ενώ πλέον η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν κρύβεται.

Η λαμπερή εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Υπενθυμίζουμε πως τους πρώτους μήνες, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, η εγκυμοσύνη της ήταν πολύ δύσκολη.

«Δεν λέω ψέματα ποτέ στον κόσμο. Αρχίζει να φαίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ξέρουμε το φύλο, θα το κρατήσουμε για εμάς. Δεν θα πω πόσο μηνών είμαι. Είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, όπως θες πες το αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά την πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά και αποκάλυψε πως θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά.