Μπο: «Έχω βγει ραντεβού με κοπέλα που γνώρισα μέσω social media και δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα»

Η επιθυμία να γίνει πατέρας και η θέση του στην κόντρα Τριαντάφυλλου-Σεφερλή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μπο: «Έχω βγει ραντεβού με κοπέλα που γνώρισα μέσω social media και δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα»

Ο Μπο έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ. Ο τραγουδιστής μίλησε για τα φλερτ στη ζωή του, τα κακόβουλα σχόλια μετά το Survivor, ενώ πήρε θέση για την κόντρα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Μάρκο Σεφερλή.

«Υπήρχαν άβολες στιγμές στα καμαρίνια και μου έχουν σκίσει την μπλούζα σε μια συναυλία επειδή είχα κατέβει στον κόσμο. Έχω βγει ραντεβού με θαυμάστριά μου, πειράζει; Δεν έγινε κάτι παραπάνω, αλλά έχω βγει. Φλερτάρω και δέχομαι φλερτ στα social media, είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που επίσης αναπνέω και πίνω νερό, αλλά προτιμώ την πραγματική επικοινωνία. Έχω βγει ραντεβού με κοπέλα που γνώρισα μέσω social media και δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα, αποχώρησα οικειοθελώς», είπε αρχικά ο Μπο.

Δείτε επίσης: Μπο: «Μου ζήτησε να συνευρεθούμε μπροστά στον άντρα της»

Ο Μπο, ο γάμος και το Survivor

Όσον αφορά τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, ο Μπο συμπλήρωσε: «Θα παντρευόμουν ξανά αν έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος σαν τα ταξί. Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια γιατί τα χρόνια περνάνε. Δέχομαι φλερτ από άνδρες, το διαχειρίζομαι με χιούμορ και τον βάζω κατευθείαν στη θέση του ότι δεν πρόκειται κάτι να συμβεί».

Κλείνοντας, ο Μπο ανέφερε για την κόντρα Σεφερλή-Τριαντάφυλλου και το Survivor: «Όταν είχα δει την παράσταση δεν με ενόχλησε κάτι, αλλά τώρα που πήρε έκταση καταλαβαίνω τον Τριαντάφυλλο και έχει δίκιο. Δεν προσέβαλε εκείνον, που εκτίθεται, αλλά το παιδί του που δεν έχει σχέση με όλα αυτά. Ήταν λάθος, πιστεύω, εκ μέρους του Μάρκου Σεφερλή. Ένα κακοπροαίρετο σχόλιο ήταν όταν βγήκα από το Survivor, που είχα γίνει “λείψανο”, 85 κιλά, που έλεγε “Έλα μωρέ με τον χοντρό” και λέω “Φίλε, έχεις μείνει κάποιους μήνες πίσω”».