Λάμπρος Κωνσταντάρας για Super Κική: «Να σταματήσουμε να προωθούμε τις ηλιθιότητες»

«Ήταν στα όρια του cringe»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε στην Super Κική, μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά, μετά από τις αιχμές που άφησε η influencer για εκείνον στη διαδικτυακή εκπομπή της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη. Ο δημοσιογράφος, και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, μίλησε με εξίσου απαξιωτικό τρόπο για τα σχόλιά της, ωστόσο τόνισε πως δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά καθώς το θεώρησε περισσότερο άβολο, παρά προσβλητικό.

«Δεν έχει πεθάνει ο Κωνσταντάρας; Εξαιρετικός ηθοποιός. Α, λες έναν πανελατζή που είναι συγγενής του... Δεν θέλει να δουλέψει με την Καινούργιου; Που αν δεν ήταν στη Φαίη με τα παρακάλια, θα είχε χτυπήσει όλων μας τα κουδούνια. Μέχρι και YouTube θα άνοιγε», είπε χαρακτηριστικά η Super Κική μέσω YouTube.

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν καλό είναι να μη μιλάνε για να μην...» - Τα νέα ''καρφιά'' του για τα σχόλια σχετικά με Σοϊλέδη & Αντωνά

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απαντάει στη Super Κική

«Αρχικά, είναι ανακριβές αυτό που λέει. Δεν είμαι στη Φαίη με τα παρακάλια. Και δεύτερον, γιατί να χτυπήσω τη δική της πόρτα για το οτιδήποτε; Να σταματήσουμε να προωθούμε τις ηλιθιότητες, να έχουμε λιγότερους ηλίθιους ανθρώπους στην τηλεόραση», δήλωσε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Και συμπλήρωσε: «Γενικά, δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια άτομα, με την ελαφρότητα που μιλάνε και την ψευτομαγκιά. Δεν με αφορά καθόλου αυτό το άτομο ειδικά», αναφερόμενος προφανώς στην Super Κική.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια συνέχεια στο θέμα με την Super Κική, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ξεκάθαρος: «Δεν σκέφτομαι να κινηθώ νομικά για τέτοια θέματα. Αυτό είναι στα όρια του cringe, ας κάνει και ας λέει ό,τι θέλει. Τι με νοιάζει;».