Νίκος Βέρτης: Νέες εξελίξεις για την υγεία του - Η αγωγή που πρέπει να παίρνει

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Βέρτης πριν από μερικές ημέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα, ακυρώνοντας τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό του κέντρο, προκαλώντας τεράστια ανησυχία στους θαυμαστές του σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Όπως έγινε, γνωστό λίγο αργότερα, έπαθε τροφική δηλητηρίαση και έπρεπε να πραγματοποιήσει κάποιες εξετάσεις ώστε οι γιατροί να σιγουρευτούν πως είναι όλα καλά.

Σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου, παρόλα αυτά, ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου για το Πρωινό του ΑΝΤ1, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί του. Υπάρχει, βέβαια, και κάτι ακόμα.

Όλη η αλήθεια για την υγεία του Νίκου Βέρτη

Ο οργανισμός του ταλαιπωρήθηκε και για τον λόγο αυτό κρίθηκε απαραίτητο πως πρέπει να λαμβάνει συγκεκριμένη θεραπεία, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

Δείτε επίσης: Είναι μαζί από το '17 - Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή σύντροφός του! Εκείνος είναι 47 κι εκείνη 27

Η φιλία με γνωστό τραγουδιστή που "χάλασε"

Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, και στον Γιώργο Λιάγκα. Μίλησε αναλυτικά για τα παιδικά του χρόνια και για τον τρόπο που η μουσική μπήκε στη ζωή του, ακόμη και για την επιλογή του καλλιτεχνικού του επωνύμου, ωστόσο δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις για πιο προσωπικά ζητήματα.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο παλαιότερα έκανε πολύ καλή παρέα. Οι δυο καλλιτέχνες, όμως, περνώντας τα χρόνια κάπως χάθηκαν μεταξύ τους, με πολλούς να αναρωτιούνται τι συνέβη.

Δείτε επίσης: «Επειδή η γυναίκα μου μαγειρεύει, είναι υποδεέστερη;» - Το νέο ξεκαθάρισμα του Νίκου Βέρτη στη δήλωσή του, που είχε παρεξηγηθεί

«Κάναμε παρέα. Περάσαμε ένα χρόνο δύο που κάναμε πολύ παρέα με τον Αντώνη Ρέμο. Όχι δεν κάνουμε πολύ παρέα πια. Δεν έγινε κάτι. Η παρέα συνεπάγεται με μια περίοδο της ζωής σου. Ο Αντώνης τότε κι εγώ ήμασταν σε μια φάση τότε πιο χαβαλέ, δεν δούλευα τόσο, κάναμε ταξίδια. Οι άλλοι κάνουν ακόμα παρέα, εγώ όχι. Ίσως και να φταίω εγώ γιατί είμαι εργασιομανής. Δεν έκοψα την παρέα. Ακόμα και τώρα μιλάμε. Τους αγαπάω πάρα πολύ όμως. Απλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου περνάω ωραία με αυτό», εξομολογήθηκε ο ίδιος και εξήγησε πως πολλά είναι τα πρόσωπα του χώρου που εκτιμά γενικότερα και έχει επικοινωνία, παρόλο που μπορεί να μη τους βλέπει συχνά.

Δείτε επίσης: «Τον συνάντησα προχθές είναι σε...» - Η αποκάλυψη του Νίκο Βέρτη για την κατάσταση του Βασίλη Καρρά