Πέγκυ Ζήνα - Θυμάται τον Δημήτρη Μητροπάνο και συγκινεί: «Δεν μπορώ να χωνέψω ότι σε βλέπω μόνο κλείνοντας τα μάτια»

Ο αείμνηστος τραγουδιστής «έφυγε» ξαφνικά πριν από 12 χρόνια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συμπληρώνονται σήμερα 12 χρόνια από την ημέρα που ο Δημήτρης Μητροπάνος, άφησε την τελευταία του πνοή. Στην πορεία του, που αρίθμησε πέντε «χρυσές» δεκαετίες, ο θρύλος του λαϊκού τραγουδιού συναντήθηκε με εκατοντάδες καλλιτέχνες, που τον θυμούνται με αγάπη. Μία εξ αυτών, η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία συναντήθηκαν μουσικά, αλλά στην πορεία έγιναν και πολύ στενοί φίλοι μέχρι το τέλος της ζωής του

Με αφορμή τη συμπλήρωση 12 χρόνων από τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου, η Πέγκυ Ζήνα έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η Πέγκυ Ζήνα τιμάει τη μνήμη του αγαπημένου της φίλου και συνεργάτη, ενθυμούμενη ορισμένες από τις ωραιότερες στιγμές τους και γράφοντας τρυφερά λόγια για εκείνον και τη σύζυγό του.

Δείτε επίσης: Η Πέγκυ Ζήνα μοιράζεται τους φόβους για την κόρη της: «Πρέπει να μεγαλώσω μία δυνατή τύπισσα, η κοινωνία μας είναι γεμάτη τέρατα»

Η ανάρτηση της Πέγκυς Ζήνα για τον Δημήτρη Μητροπάνο

«Αυτή η μέρα ξημερώνει με γκρίζα σύννεφα για μένα... Βρέχει δε βρέχει…Φέτος για κάποιο λόγο διάλεξα μια ευτυχισμένη στιγμή από τις πρώτες πρόβες μας. Σε κουβαλάω στην ψυχή μου κάθε μέρα βουνό μου... Σε νιώθω κοντά μου.

Ακούω τις καθοδηγήσεις σου, τα αστεία μας με τη Βένια σου (μας)... Αλλά να... Είναι στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω ότι μπορώ να σε βλέπω πια μόνο κλείνοντας τα μάτια… Κι αν θα με κόψουν στη μέση διπλά θα σ αγαπώ. Και θα μου λείπεις πιο πολύ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Πέγκυ Ζήνα ανεβάζοντας φωτογραφίες τους από τις πρόβες.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος έφυγε από τη ζωή με αιφνίδιο τρόπο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία τα ξημερώματα της 17ης Απριλίου του 2012, την ίδια μέρα εμφάνισε πνευμονικό οίδημα, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και άφησε την τελευταία του πνοή στις 11:00 το πρωί, σε ηλικία 64 ετών.