Ελένη Φουρέιρα: Στον έβδομο ουρανό η δημοφιλής τραγουδίστρια – Μόλις έγραψε ιστορία

«Είναι απίστευτο», δηλώνει η ίδια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Κάθε λόγο να χαμογελάει έχει η Ελένη Φουρέιρα, και όχι μόνο επειδή αυτήν την περίοδο βιώνει την απόλυτη ευτυχία στα προσωπικά της, με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει στο πλευρό του ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία. Η τραγουδίστρια γνωρίζει επιτυχία και στα επαγγελματικά της, κερδίζοντας μία θέση στο πάνθεον της ελληνικής μουσικής ιστορίας, καθώς το άλμπουμ της «Poli_Ploki» έγινε διαμαντένιο σε πωλήσεις.

Η Ελένη Φουρέιρα μετρά πάνω από 128.524.792 ψηφιακές πωλήσεις του άλμπουμ «Poli_Ploki», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ τα official videos από το άλμπουμ βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube κι έχουν ξεπεράσει αθροιστικά τα 150 εκατομμύρια views.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Το γλυκό βίντεο με τον γιο τους - Μαθαίνει τα πρώτα του λογάκια

«Τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας. Αυτό είναι απίστευτο! Σας ευχαριστώ», έγραψε η ίδια στα social media γνωστοποιώντας το ρεκόρ της. Πρόκειται για μία από τις πρώτες τραγουδίστριες στην Ελλάδα που κατακτά μία αντίστοιχη διάκριση, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Φουρέιρα δεν περιορίζεται στα σύνορά μας, αφού μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision έχει κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων σε όλη την Ευρώπη.

Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Πριν από λίγες ώρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανακοίνωσε ότι κατέκτησε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα, μία αντίστοιχη διάκριση με την Ελένη Φουρέιρα. Ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την εποχή που ακόμα ήταν μικρό παιδί, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του, ενώ προανήγγειλε ότι σύντομα ξεκινάει ένα Diamond Tour για να γιορτάσει το καλοκαίρι και αυτή τη σπάνια επαγγελματική επιτυχία.

«Ο 7 χρονών εαυτός μου δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει πως ο 37 χρονών εαυτός μου σήμερα θα κατακτούσε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα! Και αυτό το καταφέραμε μαζί! Σας υπόσχομαι ένα αξέχαστο DIAMOND TOUR αυτό το καλοκαίρι», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.