Μαίρη Μηνά: Η νέα Πρωθιέρεια στην τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας - Εντυπωσιακή η εμφάνισή της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Αρχαία Ολυμπία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 16/4 ξεκίνησε η τελετή αφής της φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2024 στο Παρίσι. Η τελετή αφής μάλιστα πραγματοποιήθηκε στον ναό της Ήρας.

Εντυπωσιακή ήταν μάλιστα η εμφάνιση της Πρωθιέρειας, Μαίρης Μηνά, η οποία μεταλαμπάδευσε τη φλόγα στον χρυσό ολυμπιονίκη, Στέφανο Ντούσκο που ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος.

Οι φωτογραφίες από την τελετή αφής της φλόγας στους Ολυμπιακούς αγώνες 2024

Η ηθοποιός με την κομψή της εμφάνιση και το αρχαιοελληνικό ύφος, που τη χαρακτηρίζει έκλεψε όλα τα βλέμματα κατά την τελετή της αφής. Μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr βλέπουμε στιγμές από το ταξίδι της φλόγας.

Δείτε επίσης: Μαίρη Μηνά & Μιχάλης Σαράντης: Με έξι νονούς η βάφτιση της κόρης τους - Αυτό το όνομα θα της δώσουν

Ολυμπιακοί αγώνες  - Μαίρη Μηνά
Ολυμπιακοί αγώνες - Τελετή αφής - Μαίρη Μηνά
Ολυμπιακοί αγώνες - Τελετή αφής

Ποια είναι η Μαίρη Μηνά

Η Μαίρη Μηνά είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών το 2016 και από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ Κρήτης).

Έχει εργαστεί στη Σουηδία σε θέατρο ατόμων με ειδικές ανάγκες (Umea Theatre Gruppen) καθώς και στη Βιέννη στο ψυχοθεραπευτικό κέντρο κατά του εθισμού Verein B.AS.I.S. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Με λένε Έμμα (2018), Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι (2020), Ορέστεια- Χοηφόροι (2019), Βατράχια (2023).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές The Series Noir (2019), Αγγελική (2020), Έτερος Εγώ: Κάθαρσις (2020).
Βραβεία / Υποψηφιότητες Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη (2020).

Πηγή: unstage.gr