Λευτέρης Σουλτάτος: Σπάνια φωτογραφία με τον γιο του που απέκτησε από την πρώτη του σύζυγο

«Αξία ανεκτίμητη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Λευτέρης Σουλτάτος πολύ πριν γνωρίζει την Βάσω Λασκαράκη και αποφασίσουν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο), έχει υπάρξει ξανά παντρεμένος! Ο σεφ από την Κρήτη, το 2014 παντρεύτηκε με την πρώην σύζυγό του στο νησί.

Μάλιστα, είχε δημοσιευθεί και φωτογραφία από το γάμο με το ζευγάρι να ποζάρει στον φακό την ώρα που γινόταν το μυστήριο - δείτε την φωτογραφία τους.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος με την πρώην σύζυγό του έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Μια κόρη και έναν γιο! Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία του, όπου ήταν αγκαλιά.

Η φωτογραφία του Λευτέρη Σουλτάτο με το γιο του

Λευτέρης Σουλτάτος γιος

Η εξομολόγηση που είχε κάνει η Λασκαράκη για τα παιδιά του

Σε συνέντευξη της πιο παλιά, η Βάσω Λασκαράκη είχε μιλήσει για τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου, αποκαλύπτοντας πως όταν πηγαίνουν διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτη, πάντα περνάνε χρόνο όλοι μαζί κάνοντας διάφορα πράγματα καθημερινά.

«Ναι, ο Λευτέρης έχει καταγωγή από τα Ανώγεια. Έχει μεγαλώσει στο Ηράκλειο, ενώ το σπίτι μας είναι έξω από την πόλη του Ηρακλείου. Περνάμε εκεί 4-5 μήνες τον χρόνο, κυρίως το καλοκαίρι και τις γιορτές. Ακόμη και τις καραντίνες τις περάσαμε στο Ηράκλειο, ήταν πολύ πιο ανεκτά από το να ήμασταν στην Αθήνα. Στην Κρήτη ζουν και τα δύο παιδιά του Λευτέρη, έχει έναν γιο και μία κόρη, οπότε είμαστε όλοι μαζί εκεί. Τα παιδιά περνάνε τέλεια μαζί στην Κρήτη και αυτό μας ευχαριστεί ακόμη περισσότερο», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο.