Βιβή Αναστασιάδου: «Σήμερα είμαι μαμά δυο παιδιών...» - Ο δεύτερος γάμος και ο λόγος που δεν "κυνήγησε" ποτέ τους μεγάλους σταθμούς

Η παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη άνοιξε την καρδιά της για τη ζωή της και την καριέρα της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βιβή Αναστασιάδου: «Σήμερα είμαι μαμά δυο παιδιών...» - Ο δεύτερος γάμος και ο λόγος που δεν

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου, η Βιβή Αναστασιάδου, η οποία έχει αφήσει το αποτύπωμά της στην παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια, λοιπόν, μίλησε για τη ζωή της, την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, την καριέρα της και τον λόγο που έμεινε μακριά από τους μεγάλους σταθμούς.

Οι δηλώσεις της Βιβής Αναστασιάδου

«Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια κάνω τηλεόραση και ασχολούμαι με ψυχαγωγικές εκπομπές. Από μικρή που ξεκίνησα από την ΕΡΤ3 με την εκπομπή "Μικρές και τριανταφυλλένιες" ήθελα πάντα να γνωρίζω καινούργια πράγματα και μέσα από τη δουλειά, μέσα από τα ρεπορτάζ που έκανα τότε, γνώριζα καινούργιες καταστάσεις. Μέχρι σήμερα κάνω πολλά χρόνια τηλεόραση, 20 - 25 χρόνια.

Ξεκίνησα από 15 χρονών σαν μοντέλο, όταν με πήρε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ήμουν στα τηλεπαιχνίδια. Ήταν αυτός που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με αυτόν τον χώρο, με τις κάμερες, με τα φώτα και μου έδωσε θάρρος. Ξεκίνησα λοιπόν σαν μοντέλο, μετά μου λέει "άντε να κάνεις και μια εκπομπή τώρα" και κάναμε μια καλοκαιρινή στην Waterland με πισίνες και τέτοια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σήμερα είμαι μαμά δυο παιδιών και αυτά είναι πάνω απ’ όλα. Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια, γιατί αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έφυγα ποτέ από την Θεσσαλονίκη. Ήθελα να αφιερωθώ στα παιδιά μου, να δουλεύω τόσο όσο, να κάνω αυτό που μου αρέσει, αλλά δεν μπορούσα να με φανταστώ, παρόλο που είχα κάποιες προτάσεις, να φεύγω από την Θεσσαλονίκη και να τα αφήνω για να κάνω γυρίσματα και να ξαναγυρίζω. Δηλαδή μου φαινόταν όλο αυτό πολύ δύσκολο».

Και ενώ ανέφερε πως θεωρούσε πολύ δύσκολη την απόφαση να φύγει από την Θεσσαλονίκη, το έκανε τελικά, καθώς ξαναπαντρεύτηκε και μετακόμισε στην πρωτεύουσα μαζί με τα παιδιά της και τον δεύτερο σύζυγό της.

Δείτε επίσης: The 2night show: Η ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην καλεσμένη του που έφερε αμηχανία στο πλατό - «Θα φάμε κουφέτα;»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: