Σταματίνα Τσιμτσιλή & Δήμος Βερύκιος για Ελένη Μενεγάκη & MEGA: «Μπορούσε να πει ότι εμένα εδώ...» - «Όταν βλέπει ότι δεν την παίρνει...»

Τα σχόλια στο πλατό του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή & Δήμος Βερύκιος για Ελένη Μενεγάκη & MEGA: «Μπορούσε να πει ότι εμένα εδώ...» - «Όταν βλέπει ότι δεν την παίρνει...»

Οριστικό είναι πλέον πως η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA (δείτε τους λόγους) και οι εκπομπές δεν γίνεται να μην συζητήσουν την είδηση αυτή. Η παρουσιάστρια ή ψάχνει για τηλεοπτική στέγη από την επόμενη σεζόν ή θα αποσυρθεί ξανά για λίγο διάστημα από την τηλεόραση.

Στο Happy Day του ALPHA, σχολίασαν την απόφαση αυτή της Ελένης, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δήμο Βερύκιο να λένε την άποψη τους.

Τα σχόλια Τσιμτσιλή & Βαρύκιου για Ελένη Μενεγάκη και MEGA

«Θεωρώ μεγάλη πολυτέλεια και της βγάζω το καπέλο και μακάρι να κάνουμε τα μισά από όσα έχει κάνει η Μενεγάκη στην τηλεοπτική της καριέρα. Είμαι σίγουρη ότι η πρόταση που είχε στα χέρια της έχει να κάνει με απολαβές που παίρνουν οι πιο καλοπληρωμένοι αυτή τη στιγμή της τηλεόρασης. Μπορούσε να πει ότι εμένα εδώ είναι η κόκκινη γραμμή μου, προτιμώ από το να πέσει η ποιότητα της εκπομπής μου και οι δικές μου απολαβές, να μείνω στο σπίτι μου, να απέχω», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από την άλλη, ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε κατά την διάρκεια της στήλης το στο Happy Day του ALPHA πως: «Η Ελένη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια, πάρα πολύ σκληρή… Το καλούπι σπάει όταν είναι σκληρός διαπραγματευτής και η άλλη πλευρά. Έχω ζήσει αρκετές διαπραγματεύσεις… Ναζιάρα μου, Ελένη… Όταν βλέπει ότι δεν την παίρνει, σταματάει. Όταν καταλάβει ότι μπορεί να “παίξει” και να νικήσει την άλλη πλευρά το πάει μέχρι τέρμα. Όταν βλέπει ότι δεν την παίρνει, το κόβει μόνη της εγκαίρως».

Δείτε επίσης: Το μήνυμα του Γιώργου Παπαδάκη στον αέρα του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA