Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη αντίδραση στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον MEGA - «Να ξέρετε ότι...»

Η αποκάλυψη που έκανε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως όλα δείχνουν, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το MEGA μετά από τρία χρόνια συνεργασίας (δείτε εδώ ποιος είναι ο πραγματικός λόγος). Η ίδια, ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει σε καμία σχετική δήλωση, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας όσα έχουν γίνει γνωστά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον οποίο συνεργάζεται στην εκπομπή της, Ελένη, καθημερινά τα τελευταία δύο χρόνια, από την άλλη πλευρά, θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή και οι αποκαλύψεις του θα συζητηθούν.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

«Ακούστε λίγο, μου ζητάτε να τοποθετηθώ για ένα ρεπορτάζ που αφορά στην εκπομπή την οποία συμμετέχω. Εγώ, δεν αμφισβητώ, προς Θεού, τους συναδέλφους. Όμως, πρέπει να καταλάβετε και την δική μου τη θέση. Δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω οτιδήποτε έχει να κάνει με κάτι που φέρεται να είναι μία διεργασία εσωτερική και μια συνάντηση εσωτερική.

Εγώ, δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια ένα ρεπορτάζ. Θα σχολιάσω δημόσια μία δημόσια τοποθέτηση. Αν τα κανάλι πει κάτι δημόσια ή αν η Ελένη πει κάτι δημόσια, και εγώ δημόσια θα σας πω τη γνώμη μου. Τώρα, να σχολιάσω ένα ρεπορτάζ που αφορά μία εσωτερική συνάντηση και μία εσωτερική διεργασία, δεν πρόκειται να το κάνω. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Συν τοις άλλοις, να ξέρετε ότι συνεχίζουμε, μια χαρά και σήμερα σας περιμένουμε στην "Ελένη" γιατί σεβόμαστε κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο όπως πάντα, με οδηγό και με καπετάνιο την Ελένη Μενεγάκη», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαδάκης - Το μήνυμα στον αέρα του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA