ΣΚΑΙ: Πρόταση "βόμβα" από τον Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελένη Μενεγάκη - Το κρυφό ραντεβού τους

Αυτό δεν το περιμέναμε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη την Τετάρτη 17 Απριλίου, μετά το τέλος της εκπομπής της, Ελένη, ανακοίνωσε στους συνεργάτες της την απόφασή της για την αποχώρησή της από το MEGA (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο). Έκτοτε δημιουργήθηκαν νέες φήμες σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, με το θέμα να σχολιάζεται σε κάθε τηλεοπτικό πάνελ αυτές τις ώρες.

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 18/4, ωστόσο ανακοινώθηκε μία σημαντική εξέλιξη σχετικά με αυτό. Τη στιγμή που έχει ανοίξει ο δρόμος για την μετακόμιση της Φαίης Σκορδά στο μεγάλο κανάλι στη θέση της, γίνεται συζήτηση για την μετακίνηση και της πρώτης στο ΣΚΑΙ.

Το ραντεβού της Ελένης Μενεγάκη με τον Ατζούν Ιλιτζαλί μετά την αποχώρηση από το MEGA

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσέγγισε την Ελένη Μενεγάκη και συζήτησε μαζί της, και μάλιστα όχι μόνο για ένα αλλά για δύο project. Της πρότεινε να παρουσιάσει από τη μία πλευρά το The Voice, ένα μουσικό show που για χρόνια αγαπήθηκε από το κοινό και σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ έγινε λόγος και για την παρουσίαση μίας καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν η παρουσιάστρια έχει πάρει την τελική της απόφαση, καθώς σίγουρα την έχουν προσεγγίσει πολλά πρόσωπα του χώρου με ενδιαφέρουσες προτάσεις και υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να απαντήσει τι σκοπεύει να κάνει. Είναι, όμως, σίγουρα μία δελεαστική πρόταση που την έβαλε σε σκέψεις.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη αντίδραση στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον MEGA - «Να ξέρετε ότι...»

Άλλη μία πρόταση "βόμβα" που δέχθηκε

Η πρόταση- βόμβα που έσκασε μόλις, έρχεται από τον ΑΝΤ1, που σκέφτηκε ότι το όνομα της Ελένης Μενεγάκη στην αναπροσαρμογή του προγράμματός του για την επόμενη σεζόν, θα ήταν ιδανικό. Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες και θα περιλαμβάνουν συναντήσεις και διαπραγματεύσεις με την παρουσιάστρια, που σκέφτονται να την εντάξουν στην μεσημεριανή ζώνη, που για την ώρα παίζουν επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών.