Σταματίνα Τσιμτσιλή για Εριέττα Κούρκουλου: «Μας πνίγουν οι ενοχές και αυτομαστιγωνόμαστε, όλες οι γυναίκες που ζούμε το πένθος της αποβολής»

«Την δεύτερη φορά που απέβαλα ήταν ισοπεδωτικό»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Εριέττα Κούρκουλου: «Μας πνίγουν οι ενοχές και αυτομαστιγωνόμαστε, όλες οι γυναίκες που ζούμε το πένθος της αποβολής»

Παίρνοντας έναυσμα από τις προσωπικές της εμπειρίες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε για την αποβολή της Εριέττας Κούρκουλου μέσα από την εκπομπή της Happy Day στον Alpha το πρωί της Πέμπτης. Στο παρελθόν και η παρουσιάστρια του Alpha έχει βρεθεί δύο φορές στην ίδια δυσάρεστη θέση, γι' αυτό και ταυτίστηκε αρκετά με όσα άκουσε στο προσωπικό της podcast (δείτε εδώ)

«Άκουγα την εξομολόγηση της Εριέττας και σκεφτόμουν ότι όλες οι γυναίκες όταν ζούμε αυτό το πένθος της αποβολής κάνουμε τις ίδιες σκέψεις. Πρώτα αναζητούμε τις δικές μας ευθύνες, “κάτι έκανα και δεν πήγε καλά, κάπου φταίω, κάπου δεν ήμουν σωστή”. Μας πνίγουν οι ενοχές, αυτομαστιγωνόμαστε και θεωρούμε ότι εμείς έχουμε κάνει κάτι λάθος και δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή & Δήμος Βερύκιος για Ελένη Μενεγάκη & MEGA: «Μπορούσε να πει ότι εμένα εδώ...» - «Όταν βλέπει ότι δεν την παίρνει...»

Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη δική της αποβολή

«Δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη στην Ελλάδα, όταν εγώ είχα τις δυο αποβολές το να κάνεις μοριακό καρυότυπο είναι μια πολύ εξελιγμένη εξέταση, που έστελναν τα δείγματα στο εξωτερικό και περίμενες τις απαντήσεις. Θυμάμαι είχα την αγωνία, μέχρι να με πάρουν να μου πουν τι έγινε και γιατί δεν πήγε καλά. Και σε εμάς η απάντηση ήταν μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Είναι η επιλογή της φύσης να σταματήσει η καρδούλα ενός παιδιού που θα γεννιόταν με μια χρωμοσωμική ανωμαλία», συνέχισε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέληξε την τοποθέτησή της, λέγοντας: «Είναι και το timing. Η Εριέττα είχε μία εγκυμοσύνη δύσκολη, μετά δεν φανταζόταν ότι θα ερχόταν αμέσως το μωρό και είχε μία δυσκολία. Εμένα που μου ήρθε τις δύο πρώτες φορές που έμεινα έγκυος, την δεύτερη φορά που απέβαλα δεν θα την ξεχάσω ποτέ, που ήταν ισοπεδωτικό».