Μίνα Ορφανού: Με κοντό σορτσάκι για τρέξιμο στο κέντρο της Αθήνας - Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μίνα Ορφανού μεγάλωσε στην Κάλυμνο και κατά τη διάρκεια της εφηβείας της προέβη σε επαναπροσδιορισμό φύλου. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Στρέλλα, ο οποίος της χάρισε βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και από την συμμετοχή της στην σειρά του MEGA, Οι βασιλιάδες που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Έχει κερδίσει Βραβείο Α΄ Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, καθώς και άλλα βραβεία. Έλαβε επίσης Υποψηφιότητα για Βραβείο Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, που θεωρούνται αντίστοιχα των Αμερικανικών Βραβείων Όσκαρ.

Μετά τους Βασιλιάδες ωστόσο, αποτραβήχτηκε από την τηλεόραση, βγαίνοντας μονάχα σε εκπομπές μιλώντας για θέματα που την "άγγιζαν" και την αφορούσαν - δείτε τι είχε πει για τις τρανς που είχαν πάει στο GNTM.

Επίσης, εκτός από ηθοποιός ωστόσο, είναι ζωγράφος αλλά και διακοσμήτρια. Μάλιστα, μετά την απομάκρυνση της από την τηλεόραση ασχολείται με την διακόσμηση αλλά και το terrarium ένα οικοσύστημα φυτών μέσα σε γυάλα.


«Aποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το terrarium, γιατί διαπίστωσα ότι ο κόσμος επιστρέφει στη λατρεία της φύσης. Το terrarium είναι μια συλλογή από βρύα, μικρόφυτα, πέτρες και από διάφορους ζωντανούς μικροοργανισμούς που βοηθάνε να μεγαλώσουν τα βρύα μέσα στη γυάλα. Φτιάχνω λοιπόν συνθέσεις, όπως ακριβώς θα έβλεπε το μάτι στο βουνό», είχε πει σε συνέντευξη της στην On Time.

Φωτογραφίες από την γυμναστική της Μίνας Ορφανού

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας με κοντό αθλητικό σορτσάκι και τοπ μπλουζάκι να κάνει την γυμναστική της.

Μίνα Ορφανού σώμα

Μίνα Ορφανού γυμναστική