Ελεονώρα Μελέτη: «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, ακόμα δεν ξέρω πώς...» – Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της από το «Mega Καλημέρα»

Πώς αντέδρασε ο σύζυγός της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δημοσιογραφία, σε περίπτωση που δεν εκλεγεί τον ερχόμενο Ιούνιο στην Ευρωβουλή, άφησε η Ελεονώρα Μελέτη. Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου αποχαιρέτησε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της μέσα από το Mega Καλημέρα καθώς συμμετέχει στις Ευρωεκλογές και η νομοθεσία ορίζει ότι για το προσεχές διάστημα θα πρέπει να περιορίσει τις εμφανίσεις της στα ΜΜΕ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Αν δεν εκλεγώ, δεν θα κυνηγήσω να κάνω καριέρα πολιτικού μετά», ενώ ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές, αν και ακόμα δεν γνωρίζει το πόστο. «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη σίγουρα, αλλά ακόμα δεν ξέρω τι και πώς για να σας ανακοινώσω. Βασικά και να ήξερα, προέχουν άλλα πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά καθώς είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης: Mega Καλημέρα: Διαφορετική έναρξη χωρίς την Ελεονώρα Μελέτη - Βγήκε σε Skype λίγο αργότερα «Σήμερα βγήκα για να σας αποχαιρετήσω»

Η αντίδραση του συζύγου της Ελεονώρας Μελέτη

Σχετικά με την αντίδραση του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη στην υποψηφιότητά της, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο σύζυγός μου είναι της άποψης να κάνεις πάντα αυτό που λέει η ψυχή σου».

Ενώ κατέληξε: «Δεν το αντιμετωπίζω ως πολιτική. Η προσέγγισή μου είναι ανθρωπιστική – κοινωνική. Δεν είμαι πολιτικός, είναι η ατζέντα η συγκεκριμένη που με βάζει να κάνω αυτή την προσπάθεια. Η πολιτική θα μπει σε περίπτωση που εκλεγώ και θα πρέπει να την ασκήσω».

Η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής, ωστόσο, δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με ορισμένα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν στο X τις τελευταίες μέρες, καθώς έχει χάσει πρόσβαση στον λογαριασμό της, ενώ δήλωσε πως δεν την αφορούν.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα: