Απόστολος Ρουβάς: Σπάνια φωτογραφία με τον γιο του - Τα παιχνίδια του νέου μέλους με τους γονείς του

Οικογενειακή ευτυχία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από περίπου επτά μήνες ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφος του, Φανή έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Να τονίσουμε εδώ, πως το ζευγάρι είχε αποφασίσει να μεγαλώσει την οικογένειά του, επομένως ήταν έτοιμο για το νέο μέλος.

Ο σεφ και η σύντροφός του θα λέγαμε πως γενικότερα προσπαθούν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας και ειδικότερα με την απόφασή τους να γίνουν γονείς (δείτε εδώ το πρώτο βίντεο με το μωρό).

Η ανάρτηση του Απόστολο Ρουβά με τον γιο του

Την Πέμπτη 18/4 η Φανή έκανε μια σπάνια ανάρτηση με το μωρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την οποία στη συνέχεια έκανε repost και ο Απόστολος Ρουβάς. Μπορεί να μην βλέπουμε το πρόσωπο του γιου τους, βλέπουμε όμως ότι το παιδάκι απολαμβάνει παιχνίδια με τους γονείς του.

Απόστολος Ρουβάς - Γιος

Τι δήλωνε ο Ρουβάς για τη δημιουργία οικογένειας

Ο Απόστολος Ρουβάς είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» το πρωινό της Δευτέρας 13/6/23 και αναφέρθηκε στη σύντροφό του, στη διαβίωση τους, αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνει σύντομα οικογένεια.

«Θα το ήθελα, είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρόγραμμά μου. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σάκη και τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, θεωρώ ότι παίρνεις πολλά από αυτό τον θεσμό», είχε πει ο Απόστολος Ρουβάς.