Απόστολος Ρουβάς: Το πρώτο βίντεο με τον 3 μηνών γιο του

«Τι καλύτερο από...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Ρουβάς έγινε μπαμπάς πριν από περίπου τρεις μήνες και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας (δείτε εδώ τη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο). Δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, επομένως τα στιγμιότυπα που μοιράζεται από την καθημερινότητά του με το μωρό είναι πολύ λίγα. Υπάρχουν, όμως, και εξαιρέσεις.

Το πρωί της πρωτοχρονιάς, για παράδειγμα, ο περήφανος πατέρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρώτο βίντεο με τον γιο του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του που μέσα στο 2023 έζησε το θαύμα της πατρότητας και που η οικογένειά του μεγάλωσε.

Το πρώτο βίντεο του Απόστολου Ρουβά με τον γιο του

«Τι καλύτερο από μία χρονιά που μας βρήκε δύο και μας αφήνει τρεις!! Καλή χρονιά σε όλους!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πώς έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς

Το πρωί της Τετάρτης 26/4 μίλησε για πρώτη φορά στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Ο ίδιος, λοιπόν, είναι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ξεκινάει στη ζωή του και δήλωσε πως όταν του το ανακοίνωσε η καλή του βρέθηκε αμέσως σε "άλλη διάσταση", εκστασιασμένος, καθώς καιρό τώρα του είχε γεννηθεί η επιθυμία να γίνει μπαμπάς.

«Ανυπομονώ γι' αυτή τη στιγμή. Ζω γι' αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά.

«Ψωνίζαμε και μπήκαμε σε ένα φαρμακείο να πάρουμε τεστ γιατί δεν ήταν σίγουρη (η Φανή) και ένα βράδυ μου λέει "υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος". Ξετρελάθηκα», συμπλήρωσε έπειτα για τον τρόπο που του το αποκάλυψε η σύντροφός του, ενώ εξήγησε πως τις επόμενες ημέρες είχαν πολύ άγχος μέχρι να επιβεβαιωθεί πραγματικά. Μάλιστα, δήλωσε πως λόγω της σχέσης του με τα παιδιά του αδερφού του, Σάκη, του δημιουργήθηκε η επιθυμία να γίνει και ο ίδιος πατέρας.

«Άντε κι εσείς πολύτεκνοι», του είπε με ενθουσιασμό η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης: Σε κυριλέ εστιατόριο στην Αθήνα με την καλή του - Ο έρωτας έχει "χτυπήσει" για τα καλά τον Απόστολο Ρουβά και την Φανή