Αθηνά Οικονομάκου: Το όλο νόημα κομμάτι που ερμήνευσε - Κοιτούσε στην κάμερα σαν να το αφιέρωνε κάπου (Βίντεο)

Η φωνή της ξεχωρίζει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Το όλο νόημα κομμάτι που ερμήνευσε - Κοιτούσε στην κάμερα σαν να το αφιέρωνε κάπου (Βίντεο)

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει πολλά ταλέντα, τα οποία δεν σχετίζονται όλα με τον καλλιτεχνικό χώρο μιας και έχει αποδείξει επάξια, ότι εκτός από καλή ηθοποιός είναι και πολύ επιτυχημένη στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ένα νέο ταλέντο της Αθηνάς Οικονομάκου, που πολλοί δεν γνωρίζουν διέρρευσε μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια την Τετάρτη 17/4 στον λογαριασμό της στο tik tok. Η φωνή της Οικονομάκου θα λέγαμε πως μοιάζει με επαγγελματία τραγουδίστριας.

Το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει η Αθηνά Οικονομάκου

Όπως βλέπουμε, η ηθοποιός ερμηνεύει μέσα από το αυτοκίνητό της το ''Λουλούδι του δρόμου'' της Μαρίνας Σπανού - ένα κομμάτι που έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα μέσα από την πλατφόρμα του tik tok.

Η απάντηση στις φήμες διαζυγίου με τον Μιχόπουλο

«Δίνω βάση στις αρνητικές κριτικές όταν θεωρώ ότι έχουν βάση. Στη προκειμένη περίπτωση δεν είχαν. Ήμουν καλεσμένη από ένα μεγάλο ξενοδοχείο για τα εγκαίνιά του, και η δουλειά μου εκεί ήταν να προωθήσω το ξενοδοχείο. Αυτό έκανα», απάντησε αρχικά η ηθοποιός μετά την πληθώρα αρνητικών αντιδράσεων που δέχτηκε για τις αναρτήσεις που έκανε από το Νουμπάι, όπου έμενε σε χλιδάτο και πανάκριβο ξενοδοχείο - δείτε εδώ τι γράφτηκε.

Στην συνέχεια, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε στις 4/3/24 στο Πρωινό Σουσου με απόλυτη ειλικρίνεια στις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει από τον άντρα της και πατέρα των δυο παιδιών της: «Δε με στεναχώρησαν, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Προφανώς αυτή την περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα».