''Ανέβασε'' τη θερμοκρασία η Χριστίνα Μπόμπα - Πέταξε το μαγιό και κάθισε topless στην παραλία

Αλλιώς πήγε στη θάλασσα και αλλιώς κατέληξε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media για όλες τις εξελίξεις - ευχάριστες και μη - που συμβαίνουν στη ζωή της. Η οικογένεια και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις κυριαρχούν στην καθημερινότητά της.

Την Πέμπτη 18/4 η γνωστή influencer έφερε το καλοκαίρι μέσα από το νέο post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H Χριστίνα Μπόμπα λοιπόν, ανέβασε τη θερμοκρασία μέσα από τις topless φωτογραφίες της.

Όπως αποκάλυψε η Μπόμπα βρέθηκε σε μία παραλία για τις ανάγκες φωτογράφησης μαγιό, ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική καταλήγοντας να φωτογραφίζεται χωρίς το μαγιό της (δείτε εδώ τη νέα γυμναστική που κάνει για να είναι σε φόρμα).

Οι topless φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα

«Σημερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό… αλλά τελικά τα βγάλαμε …γιατί μεταξύ των λήψεων μας έπιασε το δημιουργικό μας με τον @georgediamantis», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η διατροφή της

Μπροστά στην ευτυχία που βιώνει με τις δίδυμες κόρες της, βάζει σε δεύτερη μοίρα τα κιλά. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν προσέχει, και χαρακτηριστικό είναι πως κάθε μέρα τρώει ένα πλούσιο πρωινό, ένα γεμάτο μπολ με δημητριακά (χωρίς ζάχαρη), ξηρούς καρπούς, ταχίνι, μέλι και φρούτα, το οποίο συνοδεύει με smoothies και χυμούς ώστε να μην πεινάσει στην υπόλοιπη μέρα.

Κουβαλάει πάντα μαζί της μπάρες δημητριακών για τις λιγούρες, καθώς και φαγητό από το σπίτι, που συνήθως θα είναι κάποια καλή πρωτεΐνη, όπως το ψάρι ή το κοτόπουλο, με λαχανικά. Έχει περιορίσει σημαντικά το κόκκινο κρέας και τα λαδερά, τα οποία ωστόσο τιμάει μία φορά την εβδομάδα. Παράλληλα έχει κόψει τη ζάχαρη και τα γλυκά γενικότερα, τρώγοντας πολύ αραιά και πού, μόνο μαύρη σοκολάτα ή γιαούρτι με μέλι.

Αγαπημένη γυμναστική το... τρέξιμο

Συν τοις άλλοις, η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει τη γυμναστική, είναι άλλωστε και ένα από τα κοινά ενδιαφέροντα που μοιράζεται με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμάσει έναν συνδυασμό ασκήσεων, όπως το κολύμπι, το pole dancing, και η yoga.

Βέβαια έχει δηλώσει με χιούμορ πως η αγαπημένη άσκησή της είναι το... τρέξιμο με δύο παιδιά στο σπίτι, καθώς δεν την αφήνουν στιγμή να ησυχάσει. Κάτι βέβαια που γεμίζει την καθημερινότητά με όμορφες στιγμές!