Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τον ρωτούσαν για γάμο και δεν τους άκουγε καν - Η αμήχανη αντίδραση της Ιωάννας Τούνη στις κάμερες

Τελικά θα φάμε κουφέτα;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τον ρωτούσαν για γάμο και δεν τους άκουγε καν - Η αμήχανη αντίδραση της Ιωάννας Τούνη στις κάμερες

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, χωρίς τον γιο τους, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου και οι δύο τους στάθηκαν να πραγματοποιήσουν μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή.

Η Influencer ρωτήθηκε αρχικά για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τις εταιρείες, χωρίς ωστόσο εκείνη να έχει γνώσεις πάνω σε αυτό, επομένως προχώρησαν σε ερωτήσεις που αφορούν το επαγγελματικό της μέλλον και την προσωπική της ζωή.

Η αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε ερώτηση για τον γάμο με την Ιωάννα Τούνη

Επειδή ο σύντροφός της πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση για το Tv Queens, η ίδια επισήμανε: «Υπήρξε κάποια πρόταση, αλλά θα δείξει. Αν είναι για λίγο θα μπορούσε...» και στη συνέχεια οι ερωτήσεις έφτασαν μέχρι τον γάμο τους.

Δείτε επίσης: Η Ιωάννα Τούνη έκανε πλαστική στήθους - Έδειξε σε βίντεο το αποτέλεσμα μετά το χειρουργείο

Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φαίνεται πως δεν άκουγε εκείνη τη στιγμή και είχε αλλού του νου του, με την καλή το να του επισημαίνει. Δήλωσε, βέβαια, στη συνέχεια πως το καλοκαίρι είναι ωραία εποχή για γάμο γενικότερα, ωστόσο δεν έχουν σχεδιάσει κάτι ακόμα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όμως, δήλωσε στη συνέχεια πως η Ιωάννα Τούνη φαίνεται ότι θέλει να ζήσει το μυστήριο και την όλη διαδικασία, ενώ εκείνος είναι πιο χαλαρός.

Η πρόταση γάμου στη Βενετία και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε καιρό πριν πως ήρθε η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, καθώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του λίγο πριν εκείνη γεννήσει το παιδί τους.

Βρίσκονταν σε ρομαντικό ταξίδι οι δυο τους στην Ιταλία και ήταν ο κατάλληλος συνδυασμός. Φυσικά, η γνωστή influencer δεν δίστασε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους μιας και το μόνο σίγουρο είναι πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη