«Κόλαφος» η Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Γιώργο Λιάγκα: «Φτάνει με τις φωνές, μην μας μαλώνεις συνέχεια!»

«Όταν περνούσε δύσκολα, υπήρξαν συνάδελφοι που τον στήριξαν...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Κόλαφος» η Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Γιώργο Λιάγκα: «Φτάνει με τις φωνές, μην μας μαλώνεις συνέχεια!»

Η ομάδα του «MEGA Καλημέρα» πήρε θέση για την αντιπαράθεση ανάμεσα στην Τατιάνα Στεφανίδου και τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους τις τελευταίες μέρες). Με δηκτικό τρόπο τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία τόνισε δημόσια στον πρώην συνεργάτη της ότι συχνά καταφέρεται εναντίον άλλων εκπομπών, χωρίς απαραίτητα να τηρεί αυτά που λέει.

«Βράζει το αίμα του Γιώργου Λιάγκα... Υπάρχει μία μανούρα, γιατί στο όνομα του Γιώργου Λιάγκα, έχει από κάτω τη λέξη μανούρα. Πινγκ πονγκ με την Τατιάνα Στεφανίδου... Θέλω δεύτερο καφέ, γιατί μάλλον άλλη εκπομπή βλέπω εγώ. Σε αυτή την εκπομπή δεν έλεγαν για την Ιωάννα Μαλέσκου; Τηλεοπτικό πρόσωπο δεν είναι; Εμείς λέμε για τους άλλους; Ο Γιώργος τι κάνει; Μας χορεύει στα χεράκια και μας χαϊδεύει;», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε επίσης: Αφροδίτη Γραμμέλη: «Μαθήματα αγένειας από τον κύριο Γιώργο Λιάγκα, έτσι; Τρομερή αγένεια!» - Έξαλλη μετά τη συμπεριφορά του στην Φωτεινή Πετρογιάννη

Τοποθετήθηκε για την κόντρα Λιάγκα-Στεφανίδου η Αφροδίτη Γραμμέλη

Η κριτικός και δημοσιογράφος δεν έκρυψε την ενόχλησή της. «Έκανε ένα χορατό η Τατιάνα και ξαφνικά βγήκε ο Γιώργος και έκανε πάλι διάγγελμα, απ' αυτά που κάνει κάθε μέρα. Φτάνει με τις φωνές Γιώργο μου, μην μας μαλώνεις συνέχεια, μη μας κουνάς το δάχτυλο! Δεν βγήκαμε να πούμε στον κόσμο ούτε τι θα ψηφίσει, ούτε τι θα δει στην τηλεόραση! Λίγο ηρεμία, για όνομα του Θεού δηλαδή», ανέφερε μεταξύ άλλων στον «αέρα» η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Για να συμπληρώσει: «Εγώ ξέρω ότι, όταν ο Γιώργος περνούσε δύσκολα στην τηλεόραση, υπήρξαν συνάδελφοι – δεν θα πω ποιοι – που τον στήριξαν πολύ. Οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε αυτά. Από 'κει και πέρα, δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζει τους συναδέλφους, ούτε να λέει ότι δεν μας κάνει παρέα, δεν πειράζει».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη κατέληξε, αποκαλύπτοντας για την πρόσφατή συνάντησή τους: «Με πέτυχε στο πλατό τις προάλλες και με πέρασε λίγο από τον… τόρνο. Είχα πάει να κάνω συνέντευξη στον Βαγγέλη Περρή και η εκπομπή ήταν ακόμα στον αέρα, οπότε με πέτυχε εκεί. Δεν μου επιτέθηκε, είναι ευγενής και σέβεται, αλλά είχαμε έναν έντονο διάλογο. Τον εκτιμώ αλλά έχω ενστάσεις σε σχέση με την εκπομπή του και θα τις λέω».