Ευρυδίκη - Γιώργος Θεοφάνους: Αυτός είναι ο κούκλος γιος που έχουν αποκτήσει!

Ο Άγγελος είναι σήμερα 27 χρονών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ακόμα και αν δεν σας λέγαμε ποιος είναι ο πατέρας του γοητευτικού νεαρού δίπλα στην Ευρυδίκη, δεν θα ήταν δύσκολο να το μαντέψετε, αφού μοιάζουν εκπληκτικά. Ο Άγγελος, ο γιος που απέκτησε η τραγουδίστρια από τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους, σήμερα χαράσσει τη δική του πορεία, μακριά από τον χώρο της μουσικής όπου ξεχώρισαν οι γονείς του, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως έχει μία ξεχωριστή αδυναμία.

Εξυπακούεται βέβαια πως ο νεαρός Άγγελος λατρεύει τον μπαμπά του, τον Γιώργο Θεοφάνους που τον στηρίζει σε κάθε του απόφαση. Από την άλλη βέβαια, η σχέση μαμάς και γιου δεν συγκρίνεται. Η Ευρυδίκη συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τον 27χρονο νέο, που σπουδάζει πλέον στο εξωτερικό, αλλά για εκείνη παραμένει το γλυκό παιδί που γέννησε και μεγάλωσε. Δείτε παρακάτω:

Ευρυδίκη Άγγελος Θεοφάνους

Ευρυδίκη Άγγελος Θεοφάνους

Ευρυδίκη Άγγελος Θεοφάνους

Το ιδιαίτερο επάγγελμα που επέλεξε ο γιος της Ευρυδίκης και του Γιώργου Θεοφάνους

Μπορεί να μεγάλωσε με μπαμπά συνθέτη και μαμά τραγουδίστρια, αλλά δεν ακολούθησε στα βήματά τους. Ο Άγγελος Θεοφάνους σπουδάζει στο εξωτερικό στον τομέα σχεδιασμού video games και αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Βερολίνο. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στον γάμο της μητέρας του με τον Μπομπ Κατσιώνη είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για να βρίσκεται στο πλευρό της, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί του.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη: «Όταν γνώρισα τον Μπομπ ήθελα να είμαι μόνη μου, μετά δεν έβγαινε από το μυαλό μου»

Ευρυδίκη Άγγελος Θεοφάνους

Ευρυδίκη Άγγελος Θεοφάνους

Η επιθυμία να γίνει γιαγιά

Πρόσφατα η τραγουδίστρια είχε μιλήσει ανοιχτά για το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά. Εκείνη είναι θετική, ο γιος που απέκτησε με τον Γιώργο Θεοφάνους απ' την άλλη, όχι τόσο... «Είναι πολλά χρόνια που πηγαινοέρχεται. Τον είχα κοντά μου στην καραντίνα, τώρα πηγαινοέρχεται πάλι και είναι στο Λονδίνο, αλλά έρχεται πολύ συχνά. Ο γιος μου λέει ακόμα να μην σκέφτομαι το ενδεχόμενο να γίνω γιαγιά, αν και είναι σε ηλικία που θα μπορούσε. Εγώ έκανα τον Άγγελο στα 28 μου. Θα μου άρεσε πολύ να γίνω γιαγιά, η μαμά μου έγινε στα 40κάτι», είχε δηλώσει πρόσφατα η Ευρυδίκη στο Στούντιο 4 για τον Άγγελό της.