Αδερφή γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας κατήγγειλε τον σύντροφό της για άγριο ξυλοδαρμό

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αδερφή γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας κατήγγειλε τον σύντροφό της για άγριο ξυλοδαρμό

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια γνωστής τραγουδίστριας, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, τις τελευταίες μέρες η ενδοοικογενειακή βία τους χτύπησε την πόρτα. Εκείνη την έχουμε γνωρίσει μέσα από τη νυχτερινή Αθήνα, ενώ τους τελευταίους μήνες συμμετέχει σε show τραγουδιού.

Έγκυρες πληροφορίες της Νάντιας Αλεξίου, αναφέρουν πως η αδερφή της μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, συνοδευόμενη από την τραγουδίστρια, σε ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων με εμφανείς εκδορές και μώλωπες.

Οι γιατροί ρώτησαν την άτυχη γυναίκα τι ακριβώς είχε συμβεί και τότε εκείνη τους αποκάλυψε ότι είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της. Έτσι, εκείνοι ενημέρωσαν άμεσα για το περιστατικό την Αστυνομία, με πλήρωμα του αστυνομικού τμήματος να μεταβαίνει στο νοσοκομείο για να λάβει τα στοιχεία της νεαρής γυναίκας και των γιατρών που την ανέλαβαν.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος δράστης - «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό...»

Η αδερφή της τραγουδίστριας έκανε καταγγελία, έπειτα από προτροπές

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την αδελφή της τραγουδίστριας για την αυτόφωρη διαδικασία και την προέτρεψαν να καταθέσει στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής του Α.Τ. Αλίμου. Ωστόσο η ίδια δεν επιθυμούσε, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Παρόλα αυτά, μετά από τη γυναικοκτονία της Κυριακής, έξω απ' το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, οι άνθρωποι της ασφάλειας έχουν λάβει πλέον επικαιροποιημένες οδηγίες, σύμφωνα με τις οποίες και έπρεπε να επιμείνουν.

Έτσι, η νεαρή γυναίκα υπέβαλε τελικά καταγγελία στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής του Α.Τ. Αλίμου εξαιτίας των τραυματισμών που υπέστη από τον σύντροφό της και κατέληξε στο νοσοκομείο ως περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε στο πλευρό της είχε τη μεγαλύτερη αδελφή της, που και εκείνη μοιάζει να τα έχει χαμένα.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι παραμένει ενεργή στα social media, θέλοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο να μην δείξει τον Γολγοθά που ανεβαίνει τις τελευταίες μέρες. Μένει να δούμε αν θα δώσει το «παρών» και στο show τραγουδιού, στο οποίο συμμετέχει.