Αντρέας Μικρούτσικος: «Αν η Ελένη έκανε 25%, θα συνέχιζε! Tο κανάλι θέλει κάποια...»

Πώς σχολίασε το «διαζύγιο» Μενεγάκη-MEGA

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντρέας Μικρούτσικος: «Αν η Ελένη έκανε 25%, θα συνέχιζε! Tο κανάλι θέλει κάποια...»

Σαν μία... ρουτίνα περιέγραψε ο Αντρέας Μικρούτσικος την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το MEGA στο τέλος της σεζόν. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους συνεργάτες της, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κατάφερε να γεφυρώσει τις οικονομικές διαφορές που προέκυψαν στις διαπραγματεύσεις της με το κανάλι, και κάπως έτσι έγινε πρώτο θέμα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Ο συνεργάτης της εκπομπής Super Κατερίνα ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου για την άποψή του σχετικά με το θέμα. Ο Αντρέας Μικρούτσικος είπε μεταξύ άλλων ότι είναι πιθανό να μείνει εκτός για λίγο η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια να επανέλθει, όπως έκανε και όταν αποχώρησε από τον Alpha.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Απ' ότι ξέρω από τον Νίκο Κοκλώνη και τους συνεργάτες του...» - Αποκάλυψε την παρουσιάστρια του Tv Queens

Ο Αντρέας Μικρούτσικος για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

«Η Ελένη είναι πάρα πολλά χρόνια. Έχει κάτσει στο παρελθόν μετά τον Alpha. Θα κάτσει και μετά το Mega, αν κάτσει, γιατί πολλά λέγονται και γίνονται. Αν θελήσει, θα υπάρχουν κανάλια που θα συνεργαστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε: «Το όλο θέμα στα αυτιά μου, στα μάτια μου, και στο μυαλό μου, μου θυμίζει τηλεοπτική ρουτίνα. Ούτε βόμβα ούτε ηρεμία. Μία ρουτίνα, συνέχεια κάποιων πραγμάτων, που διέπουν αυτήν την πραγματικότητα κάποιοι κανόνες, και αναπόφευκτα μερικά πράγματα».

Όπως κατέληξε ο Αντρέας Μικρούτσικος: «Αν η Ελένη έκανε 25%, θα συνέχιζε. Έκανε μικρότερους αριθμούς, το κανάλι θέλει κάποια περικοπή, η Ελένη θα αρνηθεί… Ρουτίνα». Αν και οι συνεργάτες του τον... τσίγκλησαν να πει περισσότερα, εκείνος δεν θέλησε να επεκταθεί σχετικά με την απόφασή της.