Ανδρέας Μικρούτσικος: «Απ' ότι ξέρω από τον Νίκο Κοκλώνη και τους συνεργάτες του...» - Αποκάλυψε την παρουσιάστρια του Tv Queens

Επιβεβαίωσε τις φήμες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Απ' ότι ξέρω από τον Νίκο Κοκλώνη και τους συνεργάτες του...» - Αποκάλυψε την παρουσιάστρια του Tv Queens

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου, και σε αυτή μίλησε για το νέο project που έχει αναλάβει, το οποίο θα προβληθεί στο κανάλι του OPEN τους επόμενους μήνες. Ο λόγος για το Tv Queens.

Πρόκειται για ένα ριάλιτι στο οποίο ο παρουσιαστής θα έχει τον ρόλο του διευθυντή σε μία ακαδημία που αναζητά παρουσιάστριες. Ο ίδιος, λοιπόν, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες της πρεμιέρας, ενώ επιβεβαίωσε ουσιαστικά ποια θα είναι και η παρουσιάστρια του νέου προγράμματος (δείτε εδώ το πρώτο trailer).

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για την παρουσιάστρια του Tv Queens

«Είναι σε άχαρο σημείο η προετοιμασία, φτιάχνουν τον σκηνικό χώρο, γίνονται τέτοια πράγματα, κλείνονται συνεργασίες, έχουμε δει μια σειρά από παιδιά, έρχονται κι άλλοι...», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χριστιάννα Κοχλατζή, η δημοσιογράφος του καναλιού, του επισήμανε:

«Ακούγεται ότι παρουσιάστρια θα είναι η Ιωάννα Μαλέσκου κι εσείς ο διευθυντής της σχολής», με εκείνον να απαντά: «Ακούγεται…» και να προσθέτει:

«Νομίζω ότι δεν είναι απόλυτα οριστικό, μένουν λεπτομέρειες της υπογραφής. Δεν έχω συναντηθεί μαζί της, αλλά απ' ότι ξέρω από τον Νίκο Κοκλώνη και τους συνεργάτες του, είναι κλεισμένο. Εγώ δεν διαπραγματεύομαι τίποτα, δεν επέστρεψα στην τηλεόραση για να κάνω καριέρα. Επέστρεψα στην τηλεόραση για βιοποριστικούς λόγους, γιατί είχα αυτή την υποκειμενική αδυναμία και από εκεί και πέρα δεν πήγαινα ούτε για να δείξω ούτε για να αποδείξω. Κουβαλάω μία πείρα, τη γνώση που έχω, το ταλέντο που έχω στην παρουσίαση και στην επικοινωνία με τον κόσμο. Εγώ είμαι μία χείρα βοηθείας».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση...» - Η ξεκάθαρη απάντηση για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το Super Κατερίνα

Πότε θα βγει στον αέρα

«Ήταν να βγει πριν το Πάσχα, αλλά νομίζω ότι δεν προλαβαίνουν χρονικά, δεν είναι έτοιμοι. Θα βγει μετά το Πάσχα. Θα τελειώσει τον Αύγουστο... Δεν υπάρχουν σεζόν πια. Ο Ανδρέας συμμετέχει και στη διαδικασία επιλογής των συμμετεχουσών», ανέφερε, μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου για το show.