Tv Queen: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το Open με την Ιωάννα Μαλέσκου

Έρχεται!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Tv Queen: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το Open με την Ιωάννα Μαλέσκου

Εδώ και πολύ καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια μικρή αποχή από τα μέσα με τη γέννηση της κόρης της.

Ένα νέο project που θα προβληθεί σύντομα από το Open ήταν - όπως φαίνεται - αυτό που είχε φανταστεί η Ιωάννα Μαλέσκου για τη μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή. Ο λόγος για το Tv Queen (δείτε ποια άλλα πρόσωπα συζητήσουν για την παρουσίασή του).

Το trailer για το Tv Queen με την Ιωάννα Μαλέσκου

Το Σάββατο 13/4 οι φήμες επιβεβαιώθηκαν με το πρώτο trailer, που κυκλοφόρησε το Open για το Tv Queen με την Ιωάννα Μαλέσκου και τις υποψήφιες για την επόμενη Ελληνίδα star παρουσιάστρια!

«Νομίζω οποιοσδήποτε Έλληνας ακούσει τον τίτλο Tv Queen αυτομάτως το μυαλό του πάει στην Ιωάννα Μαλέσκου»

O Βαγγέλης Περρής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και ρωτήθηκε για το ριάλιτι TV Queens που έρχεται μέσα από τη συχνότητα του OPEN, είπε: «Περιμένω πώς και πώς να δω τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου, γιατί κάνουμε και σατιρική εκπομπή. Ταιριάζει πάρα πολύ στον τίτλο "Tv Queen", νομίζω οποιοσδήποτε Έλληνας ακούει τον τίτλο αυτομάτως το μυαλό του θα πάει στην Ιωάννα Μαλέσκου. Μπράβο σε αυτούς που το σκέφτηκαν. Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου».