Ιωάννα Μαλέσκου: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Ποιες παρουσιάστριες έβγαλε εκτός και πήρε τα ηνία

Σούπερ αποκλειστικό!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Ποιες παρουσιάστριες έβγαλε εκτός και πήρε τα ηνία

Έπειτα από δυο χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ και την παρουσίαση του “Love it”, η Ιωάννα Μαλέσκου αποχώρησε από την τηλεόραση και έκτοτε το τηλεοπτικό της μέλλον ήταν αμφιλεγόμενο... Αλλαγή σκηνικού και τοπίου σήμερα που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, η ξανθιά και γοητευτική παρουσιάστρια επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη. Απίστευτο και όμως αληθινό και καθόλου πρωταπριλιάτικο ψέμα...

«Τα λέμε από Σεπτέμβρη, καλό καλοκαίρι σε όλους!» είχε πει στο τελευταίο της post αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της δυο χρόνια πριν, αλλά εκείνος ο Σεπτέμβρης δεν ήρθε ποτέ... Η αντικατάστασή της από την Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε από το φθινόπωρο και μετά εκείνο το θολό τοπίο που επικρατούσε για το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου και τα σενάρια που ακούστηκαν στην συνέχεια ήταν πολλά.

Το όνομα της Μαλέσκου άρχισε να παίζει παντού και σε πολλές εκπομπές, από την ΕΡΤ και το “Πες την φράση”, τον ΑΝΤ1 σαν συμπαρουσιάστρια στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, μέχρι και σε συζητήσεις με το Mega για ένα νέο project ... Τίποτε όμως από όλα αυτά δεν έγινε...

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας & Βαγγέλης Περρής "άδειασαν" την Ιωάννα Μαλέσκου: «Μπορεί να μην ακούς αυτά που λέει, αλλά είναι πολύ όμορφη!»

Η παρουσιάστρια έκανε χαλαρά τις διακοπές της, παντρεύτηκε, έμεινε έγκυος, γέννησε και έκτοτε αφοσιώθηκε εξ ολοκλήρου στην κόρη της. Οι προτάσεις που της έγιναν ήταν αρκετές, εκείνη όμως ένιωθε ότι ακόμα δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αφήσει την ηρεμία και την γαλήνη της οικογένειάς της για να ασχοληθεί με την τηλεόραση, που όμως, δεν σταμάτησε κιόλας, από την άλλη πλευρά ποτέ να την ενδιαφέρει, το είχε δηλώσει πολλές φορές άλλωστε και στις διάφορες συνεντεύξεις της.

«Μου αρέσουν οι ζωντανές εκπομπές, αλλά δεν θα απέρριπτα άλλη πρόταση, εάν με έκανε να νιώσω καλά. Υπήρχαν κάποιοι παράμετροι τις οποίες τις βλέπω και λέω “όχι”, αν τώρα το έβλεπα και το εξέταζα από την δική μου ματιά θα έκανα διαφορετικές κινήσεις και άλλες επιλογές» είχε πει.

Ιωάννα Μαλέσκου: Σε ποια εκπομπή θα είναι παρουσιάστρια

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ λέει, ότι η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από συζητήσεις με την “Barking well media” είναι πολύ κοντά στο να πέσουν και οι τελικές υπογραφές, σε μια νέα φιλόδοξη παραγωγή που θα βγεί την άνοιξη από την συχνότητα του Open. Πρόκειται για ένα επιτυχημένο project που προβάλλεται ήδη στις ΗΠΑ, που δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στην ελληνική τηλεόραση και που θα αναδείξει την επόμενη μεγάλη σταρ της τηλεόρασης.

Με λίγα λόγια θα αφορά τη νέα γενιά στην τηλεοπτική παρουσίαση, όπου γυναίκες κάθε ηλικίας θα διαγωνίζονται και θα διεκδικούν να πάρουν τα ηνία από τις ήδη υπάρχουσες τηλεοπτικές σταρ. Στο ίδιο παιχνίδι, που θα περιέχει πολλά στοιχεία reality, οι διαγωνιζόμενες θα μένουν μέσα σε ένα σπίτι και θα συμβιώνουν, αποκαλύπτοντας έτσι τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους.

Αν και ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πως θα είναι το όνομα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ήδη οι συμμετοχές που έχει πάρει η παραγωγή είναι πολλές χιλιάδες, ενώ για την θέση της παρουσίασης, εκτός της Ιωάννας Μαλέσκου, ακουγόντουσαν και τα ονόματα της Σοφίας Αλιμπέρτη και της Ελίνας Παπίλα. Τελικά όμως όπως λένε οι πληροφορίες μας επικράτησε αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου που μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα, ενώ παράλληλα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι.