Δημήτρης Αλεξάνδρου – Αμηχανία στον αέρα με την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη: «Δεν με αφήνει η μητέρα μου να παντρευτώ»

Προσπάθησε με χιούμορ να... ξεφύγει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, όταν σε πρόσφατες δηλώσεις του ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο γάμου με την Ιωάννα Τούνη, σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2». Θυμίζουμε πως έκανε ότι δεν άκουγε εκείνη τη στιγμή ή ότι ήταν αφηρημένος, με την σύντροφό του να του το επισημαίνει.

Φανερά αμήχανος ήταν και στον αέρα της εκπομπής του OPEN, ειδικά από τη στιγμή που η Άννα Ζηρδέλη έφερε στο τραπέζι την πρόταση γάμου που είχε κάνει στη μητέρα του γιου του, σε ένα ρομαντικό ταξίδι τους στη Βενετία. Ο Δημήτρη Αλεξάνδρου προσπάθησε εκ νέου να αποφύγει την άβολη κουβέντα, λέγοντας με χιούμορ: «Δεν με αφήνει η μητέρα μου να παντρευτώ, είμαι μικρός ακόμα».

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Δέχτηκε πρόταση για το TV Queen – Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο αμήχανος διάλογος του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τους συνεργάτες του

Παράλληλα απάντησε στην Άννα Ζηρδέλη σχετικά με την περιβόητη πρόταση γάμου: «Η μόνη πρόταση επίσημη που θα γίνει είναι σ' εσένα σε λίγο καιρό! Ας γυρίσουμε στο σημαντικό θέμα της ημέρας, η Ελένη Μενεγάκη πού θα πάει;». «Ο Σεπτέμβρης είναι καλός μήνας» του είπε η Άννα Ζηρδέλη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη τελικά έβγαλε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου από τη δύσκολη θέση, λέγοντας του πως δεν έχει σημασία η τοποθεσία ή ο χρόνος που θα γίνει ο γάμος. «Εμάς μας ενδιαφέρει ένα, να καλεστούμε, να φέρουμε τα δώρα μας», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2».

Η πρόταση γάμου στη Βενετία και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε καιρό πριν πως ήρθε η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, καθώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του λίγο πριν εκείνη γεννήσει το παιδί τους.

Βρίσκονταν σε ρομαντικό ταξίδι οι δυο τους στην Ιταλία και ήταν ο κατάλληλος συνδυασμός. Φυσικά, η γνωστή influencer δεν δίστασε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους μιας και το μόνο σίγουρο είναι πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Τούνη μονόπετρο