Κωνσταντίνος Βασάλος – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι δύο άντρες έληξαν το beef μεταξύ τους σε ζωντανή μετάδοση

Το 'παν και το ΄καναν!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι δύο άντρες έληξαν το beef μεταξύ τους σε ζωντανή μετάδοση

Την αποθέωση γνώρισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την είσοδό του ως καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2». Η πρώτη ατάκα που είπε ο συνεργάτης της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πού είναι; Είμαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσω όλα». Κάπως έτσι μπήκε και ο πρώην συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, με τους δύο άντρες να λύνουν το μεταξύ τους beef για τη θέση στην εκπομπή του MEGA.

«Να μπει ο Δημήτρης να λυθούν τα προβλήματα», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη και τον υποδέχτηκε για να καθίσουν δίπλα-δίπλα και να συζητήσουν τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους. «Ιδανικά θα ήθελα να κάνουμε μια συνέντευξη οι δυο μας για την εκπομπή, αν θες να έρθεις βέβαια. Εμείς με τον Δημήτρη κάναμε διακοπές στα Κύθηρα, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Μιλάει ο ένας, απαντάει ο άλλος» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα προτιμήσουμε ένα καλό παιδί από ένα κακό παιδί που είναι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας»

Κωνσταντίνος Βασάλος και Δημήτρης Αλεξάνδρου έλυσαν τις διαφορές τους

«Δεν έχω πει κάτι για τον Κωνσταντίνο, έκανες ένα βίντεο που έπρεπε να σχολιαστεί. Εμένα αυτό μου αρέσει σε σένα, όταν αισθάνεσαι κάτι το λες. Αυτό να μην το χάσεις. Στην τηλεόραση το πνίγουν» είπε με τη σειρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Σε έχω στεναχωρήσει σε κάτι;», τον ρώτησε μετά ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντάει αρνητικά. Όπως τόνισαν οι δύο άντρες, δεν υπάρχει κακό κλίμα μεταξύ τους, απλώς σχολιάζουν ο ένας τον άλλον όποτε δίνεται η κατάλληλη αφορμή