Ελένη Μενεγάκη: «Καλά τώρα περίμενες να μας το πεις; Στο παρά πέντε;» - Η νέα μπηχτή στον Ουγγαρέζο μετά τις αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η μία ατάκα μετά την άλλη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Καλά τώρα περίμενες να μας το πεις; Στο παρά πέντε;» - Η νέα μπηχτή στον Ουγγαρέζο μετά τις αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

Οι ατάκες στο πλατό της εκπομπής Ελένη πέφτουν η μία μετά την άλλη μετά την είδηση για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19/4 η παρουσιάστρια άλλαξε look στην προσπάθειά της να αλλάξει η διάθεσή της (δείτε την εδώ).

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη άφηνε να εννοηθεί αρκετά συχνά, πως εκείνη και οι συνεργάτες της γνωρίζουν πολύ καλά τις αποφάσεις της και γενικότερα τι μέλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ατάκα της Ελένης στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει καταγωγή και από το Καστελόριζο.

Το όλο νόημα σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Καλά τώρα περίμενες να μας το πεις; Στο παρά πέντε ρε Δημήτρη;», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρησή της από το MEGA

Η ίδια δεν μίλησε πουθενά αλλού για την αποχώρησή της, καθώς δεν της αρέσει να γίνεται θέμα συζήτησης και να γίνονται σενάρια γύρω από το όνομά της. Ωστόσο οι κάμερες την περίμεναν έξω από το στούντιο την Πέμπτη 18 Απριλίου και για να μην προσβάλλει όλους επιθυμούσαν να την ακούσουν, σταμάτησε με το αμάξι της και έκανε μία παράκληση.

«Με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως το κάνετε όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.