Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Σπάνια βραδινή εμφάνιση για το ζευγάρι - Με σιέλ σετ και τσάντα γνωστού οίκου η influencer

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εμφάνισή τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης 18/4 με τον φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει αποκλειστικά στο opening party του Miel στην Ηλιούπολη.

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες βρίσκεται μαζί με τον γιο τους, Πάρη στην Αθήνα. Είναι γνωστό, πως μεγαλώνουν τον μικρό μόνοι τους χωρίς να έχουν ιδιαίτερη βοήθεια από κάποιο συγγενικό πρόσωπο παρά μόνο από τη μητέρα του Αλεξάνδρου και τη θεία της Τούνη.

Η νέα βραδινή εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Για τον λόγο αυτό, το ζευγάρι δεν έχει τη δυνατότητα να παρευρίσκεται συχνά μαζί σε events. Αυτή τη φορά ωστόσο το κατάφεραν και μάλιστα εντυπωσίασαν μέσα από την εμφάνισή τους (δείτε εδώ την προσωπική ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τον Αλεξάνδρου).

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου - Έξοδος

Οι κοινές τους δηλώσεις

Ο Αλεξάνδρου αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες, πως έγινε πρόταση στην Τούνη για το Tv Queens, η ίδια επισήμανε στις 18/4/24 στο Happy Day: «Υπήρξε κάποια πρόταση, αλλά θα δείξει. Αν είναι για λίγο θα μπορούσε...» και στη συνέχεια οι ερωτήσεις έφτασαν μέχρι τον γάμο τους.

Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φαίνεται πως δεν άκουγε εκείνη τη στιγμή και είχε αλλού του νου του, με την καλή το να του επισημαίνει. Δήλωσε, βέβαια, στη συνέχεια πως το καλοκαίρι είναι ωραία εποχή για γάμο γενικότερα, ωστόσο δεν έχουν σχεδιάσει κάτι ακόμα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όμως, δήλωσε στη συνέχεια πως η Ιωάννα Τούνη φαίνεται ότι θέλει να ζήσει το μυστήριο και την όλη διαδικασία, ενώ εκείνος είναι πιο χαλαρός.