Ελεονώρα Μελέτη: Ο αριθμός followers που έχασε στο instagram μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας με τη Ν.Δ

Δεν τους λες και λίγους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή ''Πρώτη Λέξη'' με τη δημοσιογράφο - παρουσιάστρια να αναφέρεται στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου και στην υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία.

Όλα συνέβησαν πολύ σύντομα. Πριν από λίγες ημέρες η Μελέτη έκανε γνωστό, πως το Mega Καλημέρα ολοκληρώνεται πρόωρα και στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφασή της να εμπλακεί στην πολιτική (δείτε εδώ τους λόγους).

Μέσα από τη νέα της συνέντευξη, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως υπήρχαν θετικές και αρνητικές αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση για τις Ευρωεκλογές. Μάλιστα παρατήρησε, πως μειώθηκαν σημαντικά οι ακόλουθοί της στο instagram.

Οι followers που έχασε η Ελεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές

«Με το καλημέρα έπεσαν γύρω στους 3.000 οι followers. Αποφάσισαν ότι δεν με θέλουν πια. 3.000 στους 524.000 ακόλουθους. Εμένα αυτό που με στεναχωρεί και με προβληματίζει σαν άνθρωπο που σκέφτεται, είναι ότι υπήρχαν γυναίκες - σημαντικό αυτό - οι οποίες είχαμε ήδη μια επικοινωνία και μου έλεγαν ''είσαι πολύ ωραίο πρότυπο γυναίκας'', ''σε θαυμάζω', ''μου αρέσει που είσαι δυναμική'', όμορφα και κολακευτικά λόγια - που σημαίνει πως έβλεπαν πράγματα σε μένα που τους άρεσαν.

Και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας ξεκίναγε το μήνυμα "κρίμα, με απογοήτευσες'', ''δεν είσαι αυτή που νόμιζα'', ''είσαι και εσύ σαν όλους τους άλλους". Όχι, εγώ είμαι αυτή που ήμουν δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό που ήμουν.

Έχει να κάνει με το πρίσμα μέσα από το οποίο με βλέπουν. Δεν γίνεται από τη στιγμή που μαθαίνεις εσύ ότι είμαι Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης ξαφνικά να βάζεις αυτό το φίλτρο σαν ένα τείχος μπροστά σε όλα αυτά, που πριν μπει αυτό το τείχος έβλεπες πράγματα. Είναι λάθος. Εγώ μπορεί να ψήφιζα άνθρωπο που μπορεί να μην μοιράζομαι τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις μαζί του αλλά επειδή έχει κάποιες ποιότητες μπορεί να τον ψήφιζα ξέχωρα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.