Αβάσταχτο πένθος για την Ελένη Βιτάλη: «Ξεψύχησες στα χέρια μου! Προσευχόμουν χαϊδεύοντας το κεφαλάκι σου»

«Πέρναγες εδώ και 4 μήνες τα πάθη του Χριστού»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια τραγική είδηση μοιράστηκε η Ελένη Βιτάλη την Παρασκευή 19/4 μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Με σπαρακτικά λόγια η τραγουδίστρια αποχαιρέτησε τον αδερφό της, που έφυγε από τη ζωή.

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο αδερφός της Ελένης Βιτάλη τον ταλαιπώρησε ιδιαίτερα του τελευταίους μήνες. Στο πλευρό του ήταν συνεχώς η γνωστή τραγουδίστρια με την ίδια να αποκαλύπτει, πως ο αδερφός της πέθανε κυριολεκτικά στα χέρια της.

Δείτε επίσης: Ελένη Βιτάλη: Ο Θάνατος που της στοίχισε όσο κανένας άλλος - «Με σακάτεψαν! Με σκότωσαν»

Η ανάρτηση της Ελένης Βιτάλη για τον θάνατο του αδερφού της

«Αγγελε αδερφουλη μου 40 χρονια δεν χωριστηκαμε σχεδον ποτε.Καθε μερα κ νυχτες ολοκληρες γελασαμε καναμε ονειρα κ ειχαμε αυτο που μας εκανε αδερφια ψυχη μου.Δεν περναμε σχεδον τιποτε πολυ στα σοβαρα!Ξερω πως περναγες εδω κ 4 μηνες τα παθη του Χριστου ματακια μου λατρεμενα,ομως εχτες μετα απο τοσες αιμοκαθαρσεις καποια στιγμη που η Ελενη κοιμοταν χιλια κομματοα απο την κουραση πηρα την καρεκλα τσαουσα κ ηρθα διπλα σου!

Δεν προσπαθησα να σε βγαλω απο τον λιθαργο μονο καθομουν διολα σου προσευχομουν το Πατερ Ημων συνεχεια χαιδευοντας το κεφαλακι σου,ομως εσυ καμια αντιδραση μονο βαθεια κ δυσκολη αναπνοη.Καποια στιγμη σε ρωτησα αν θελεις να κοιμηθεις κι εκεινη την στιγμη αρπαξες το χερι μου ανοιξες τα ματακια σου με κοιταξες συνειδητα ομως το βλεμμα σου εμεινε ετσι κ ξεψυχησες στα χερια μου!

Εβαλα τις φωνες ξυπνησε η Ελενη ομως εσυ δεν θα ξυπνησεις ξανα σ’αυτον τον κοσμο να με παρεις τηλεφωνο οπως καθε μερα! Του Χριστου τα παθη περασες καρδια μου. Καλο παραδεισο να εχεις κ καλη ανταμωση στον παραδεισο που θα με περιμενεις εμενα κι ολους μας αδερφουλη μου!!», έγραψε η Ελένη Βιτάλη.