Τατιάνα Μπλάτνικ: Κυκλοφορούσε μόνη της στην Αθήνα μήνες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Νικόλαο - Φωτογραφίες

Οι δηλώσεις του δεν πρόδιδαν πως θα είχαν αυτό το τέλος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Σαν βόμβα "έσκασε" η είδηση πως η Τατιάνα Μπλάτνικ και το Νικόλαος Γλύξμπουργκ παίρνουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου και το γεγονός πως δεν πρόκειται για μία απλώς φήμη είναι που τάραξε τους ανθρώπους που τους θαυμάζουν και τους παρακολουθούν χρόνια (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση).

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους και αποφάσισαν πως είναι καλύτερο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, χωρίς να έχουν άσχημα συναισθήματα και πικρίες μεταξύ τους. Τίποτα, όμως, δεν πρόδιδε πως θα έφταναν σε αυτό το σημείο, παρόλο που, όπως έγινε γνωστό, ζούσαν σε διαφορετικά σπίτια για κάποιο διάστημα.

Οι τελευταίες εμφανίσεις της Τατιάνας Μπλάτνικ χωρίς τον Νικόλαο

Η πρώτη, η αλήθεια είναι όμως, πως τις τελευταίες φορές που ο φωτογραφικός φακός την "τσάκωνε" στους δρόμους, εμφανιζόταν χωρίς τον καλό της, αλλά αυτό δεν είχε κινήσει τις υποψίες. Η τελευταία φορά που απαθανατίστηκε στο κέντρο της Αθήνας ήταν πριν από ένα μήνα, τον Μάρτιο, που φορούσε ένα κατακόκκινο κοστούμι, για το οποίο γυρνούσαν όλοι και την κοιτούσαν, ενώ είχε εντοπιστεί από τις κάμερες και τον Οκτώβριο, όπου φορούσε ένα boho φόρεμα.

Δείτε επίσης: Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση με τον Νικόλαο πριν το διαζύγιο - Χαμογελαστή στην αγκαλιά του

Τατιάντα Μπλάτνικ εμφάνιση χωρίς τον Νικόλαο

Τατιάντα Μπλάτνικ εμφάνιση χωρίς τον σύζυγό της, Νικόλαο

Ο Νικόλαος, βέβαια, μέχρι πριν από τρεις μήνες δήλωνε για εκείνη: «Η γυναίκα μου με ενθάρρυνε να πάω ένα βήμα παραπέρα. Χαίρομαι που το έκανα γιατί ξέρεις ότι τελικά βρήκα το πάθος μου στη ζωή. Αργά στη ζωή μου, αλλά είναι υπέροχο πράγμα», επομένως ίσως τότε ακόμη πάλευαν να λύσουν τα προβλήματά τους και δεν είχαν πάρει ακόμα την απόφαση να τελειώσουν τον γάμο τους.

Η γνωριμία, ο αρραβώνας και ο γάμος τους

Η Τατιάνα γνώρισε τον Νικόλαο το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας, ωστόσο ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε επίσημα 6 χρόνια μετά, στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης