Επέστρεψε στο Χαμογέλα και Πάλι ο Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του πατέρα του

Η στήριξη της Σίσσυ Χρηστίδου και το φιλί στον αδερφό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο Χαμογέλα και Πάλι ο Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του πατέρα του

Ο Παύλος Σταματόπουλος πριν από μερικές ημέρες βυθίστηκε στο πένθος και τη θλίψη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του και γι' αυτό απουσίαζε την προηγούμενη εβδομάδα από το πλατό της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι. Η οικογένειά του τον χρειαζόταν και ο ίδιος έπρεπε να πάρει λίγο χρόνο για να θρηνήσει με την ησυχία του.

Το Σάββατο 20 Απριλίου ωστόσο, επέστρεψε στο πόστο του και οι συνεργάτες του τον καλωσόρισαν με τον πιο όμορφο τρόπο. Γι' αυτό, αλλά και για τα συγκινητικά μηνύματα που δέχθηκε, πήρε λίγο χρόνο στον τηλεοπτικό αέρα για να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστάθηκαν.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παύλου Σταματόπουλου μετά την απώλεια του πατέρα του

«Μας έλειψες πάρα πολύ», του είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και ο δημοσιογράφος αποκρίθηκε: «Κι εσείς μου λείψατε. Να πω σε αυτό το σημείο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδερφό μου, σε όλη μου την οικογένεια, σε εσάς, στον κόσμο που έστειλε μηνύματα στα social, στο τηλέφωνο, γιατί σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

«Σε αγαπάμε πάρα πολύ και ελπίζω να το αισθάνεσαι. Η ζωή συνεχίζεται πάντα παιδιά, αυτό είναι το νόημα να σηκώνεσαι όρθιος ό,τι δυσκολίες και συναντάς. Να στείλω κι εγώ ένα φιλί στο αδερφό σου και προχωράμε», επισήμανε, μεταξύ άλλων, έπειτα η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Φιλία & κουμπαριά που έληξαν άδοξα: Τα unfollow Χρηστίδου και Σταματόπουλου στην Έλλη Κοκκίνου - Τι συνέβη

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση για τον χαμό που τον "τσάκισε", με τους ακόλουθούς του να του εύχονται συλλυπητήρια για τον αγαπημένο του μπαμπά.