Παντρεύεται ηθοποιός του Σασμού: Ξεσάλωσε στο bachelorette - Χόρευε στα τραπέζια με τη Δανάη Παππά και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Με το καλό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύεται ηθοποιός του Σασμού: Ξεσάλωσε στο bachelorette - Χόρευε στα τραπέζια με τη Δανάη Παππά και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Μπορεί την Παρασκευή 19 Απριλίου να μαθεύτηκε το διαζύγιο "βόμβα" της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου Γλύξμπουργκ (δείτε εδώ τι συνέβη στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση), ωστόσο λίγες ώρες αργότερα "έσκασαν" τα ευχάριστα για έναν γάμο στην εγχώρια showbiz!

Παντρεύεται μία πολύ αγαπημένη ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ κατά την παρουσία της στο σίριαλ του ALPHA, Σασμός. Ο λόγος για την Βέρα Μακρομαρίδου. Αν και έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι έξαλλοι εορτασμοί στο bachelorette της πρόδωσαν το γεγονός.

Οι έξαλλες στιγμές στο bachelorette της Βέρας Μακρομαρίδου

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όλες τις αναρτήσεις που έκαναν οι φίλες της το βράδυ, με τους χορούς τους στα μπουζούκια όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, όπου ανέβηκε στις καρέκλες και τα τραπέζια και το χάρηκε με την ψυχή της.

Το παρόν έδωσαν και οι δύο συμπρωταγωνίστριες της σειράς, η Δανάη Παππά και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη (η οποία έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα μετά τον χωρισμό από τον Θανάση Τότσικα - Δείτε εδώ ποιος είναι).

Bachelorette Βέρας Μακρομαρίδου
Instagram / Βέρα Μακρομαρίδου

Bachelorette Βέρας Μακρομαρίδου Δανάη Παππά
Instagram / Βέρα Μακρομαρίδου

Αυτός είναι ο μελλοντικός της σύζυγος:

Την ειδοποίησαν την ώρα των γυρισμάτων πως πέθανε η μητέρα της

Η Βέρα Μακρομαρίδου μέσα από τη συνέντευξη της στο Ποιος είναι πρωνιάτικα, πως ήταν σε γύρισμα του Σασμού όταν έμαθε, πως έφυγε η μητέρα της από τη ζωή.

Δείτε επίσης: Σασμός: «Είμαι έγκυος» - Στο τέλος της σειράς παντρεύεται με τον άντρα της ζωής της!

«Η μητέρα μου με χάρηκε, είπε επιτέλους, άργησε πολύ οπότε το χάρηκε! Ήταν δύσκολα, καταρχάς το τηλέφωνο της αδερφής μου ήταν εν ώρα γυρίσματος, οπότε χρειάστηκε να φύγω αμέσως», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου.