Νίκος Παππάς ξεσπά κατά Περρή και Τεργιάκη για το βίντεο με τα γεννητικά όργανα: «Έφερε τον Καιάδα της Χρυσής Αυγής! Έχει και τον άλλο τον ποκοπίκο με τα γυαλάκια...»

Κανονικός χείμαρρος...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Παππάς μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 20/4 στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, σχετικά με την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ρωτήθηκε και για διάφορα θέματα που έχουν ακουστεί και τον αφορούν.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως θα προχωρήσουν τα πράγματα στην προσωπική του ζωή εάν θα χρειαστεί να φύγει στις Βρυξέλλες, ενώ στη συνέχεια κατακεραύνωσε τον Βαγγέλη Περρή και τον Τάσο Τεργιάκη με αφορμή μία δήλωση του πρώτου.

"Κόλαφος" ο Νίκος Παππάς κατά του Βαγγέλη Περρή

«Όλοι οι δικοί μου άνθρωποι γνωρίζουν την κατάσταση και τι θυσίες πρέπει να κάνω και να κάνουν. Και με αυτή τη λογική προχωράμε», είπε αρχικά, μιλώντας πιο γενικά, όταν απόρησαν τι σκοπεύει να κάνει στα προσωπικά του, έχοντας στο μυαλό τους την σχέση του με την Βάλια Χατζηθεοδώρου (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τον δεσμό τους).

Έπειτα, δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε για όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής για μία ανάρτησή του, που φαινόταν πως έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε δημοσιογράφος και αποκρίθηκε: «Δεν έχω κατεβάσει ποτέ μου καμία ανάρτηση. Ο Βαγγέλης ο Περρής έφερε στην εκπομπή του τον Καιάδα της Χρυσής Αυγής και τον εκθείαζε άρα καταλαβαίνεις σε ποιο στρατόπεδο ανήκει. Εύχομαι να μην με καλέσει ποτέ στην εκπομπή γιατί δεν ανήκω σε αυτόν τον χώρο.

Έχει και τον άλλο μωρέ τον ποκοπίκο με τα γυαλάκια που προσπαθεί συνέχεια να με αποδομήσει, αλλά ο κόσμος δεν μασάει (τον Τάσο Τεργιάκη). Καταλαβαίνω ότι είναι μέρος της δουλειάς. Έχουν κι αυτοί μια κατεύθυνση, μια στρατηγική, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος αξιολογεί σωστά, κρίνει και τους κατατάσσει εκεί που πρέπει».

Πριν από λίγες μέρες, όμως, βρέθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, επομένως φάνηκε περίεργο στο πλατό εάν δεν συναντήθηκαν μεταξύ τους: «Υποκριτικά μπορεί να έρθουν να με χαιρετήσουν, αλλά δεν θα τα πουν μπροστά μου, για το καλό τους», δήλωσε εκείνος.

Δείτε επίσης: Νίκος Παππάς για Βαγγέλη Περρή: «Το άλλο το "γιουσουφάκι" του μακαρίτη του μιζαδόρου του Θέμου...» - Κινείται νομικά εναντίον του ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1