Αννίτα Πάνια: Η πρώτη αντίδραση μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο OPEN

Το βίντεο και η αναφορά στον αέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αννίτα Πάνια: Η πρώτη αντίδραση μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο OPEN

Μπορεί η πλειοψηφία όσων βρίσκονταν στο κτήριο του OPEN πριν από λίγη ώρα να απομακρύνθηκε από τον χώρο με ανησυχία, καθώς προηγήθηκε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα για βόμβα. Ωστόσο φαίνεται πως η Αννίτα Πάνια, που είχε εκπομπή, διατήρησε την ψυχραιμία της!

Λίγη ώρα μετά τη διακοπή του προγράμματος, ώστε να ερευνηθούν τα κτήρια του καναλιού από τις αρχές, η παρουσιάστρια του Next Please εμφανίστηκε στο Instagram πλήρως ατάραχη με μπικουτί στο κεφάλι. Άλλωστε άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών, και η εκκένωση των κτηρίων, ενώ μετά από ενδελεχή έρευνα αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα.

Δείτε επίσης: Έκτακτο - Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία του OPEN

Τα πρώτα λόγια της Αννίτας Πάνια στην επιστροφή

Τέλος καλό, όλα καλά, με την Αννίτα Πάνια να επιστρέφει στο Next Please. «Να είναι καλά η αστυνομία, ήρθαν τα σκυλάκια, μύρισαν, δεν υπήρχε βόμβα. Μέχρι να μυρίσουν έπρεπε να κάνουν τις ανάγκες τους. Τελειώσαμε με τα σκυλάκια, απεφάνθησαν ότι δεν υπάρχει βόμβα, άρα εμείς είμαστε στον αέρα ζωντανά» είπε με χαμόγελο η παρουσιάστρια του Open κατά την επιστροφή του προγράμματος. Το παιχνίδι συνέχισε κανονικά τη ροή του.

Το ξεκαθάρισμά της για τον Νίκο Καρβέλα

Μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά η αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση μεταξύ τους συνεχίζει να υπάρχει, καθώς απέκτησαν μαζί έναν γιο. Τις προάλλες, η Αννίτα Πάνια είχε κάνει ένα ξεκαθάρισμα για ένα viral βίντεο που έδειχνε τον Νίκο Καρβέλα να... αερίζεται, λέγοντας πως:

«Σ’ αγαπάμε πολύ ρε φίλε, για όλους τους λόγους αυτούς και για όλα αυτά που είσαι μαζί. Μιας και ακούμε Νίκο Καρβέλα, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Είχα σκοπό να το κάνω με έναν άλλο τρόπο αλλά θέλω να το κάνω. Έγινε μια συνέντευξη τις προάλλες, την είδαμε όλοι και κάποιοι ταυτίστηκαν, κάποιοι άλλοι όχι και αυτό είναι δικαίωμα όλων».

«Την ίδια στιγμή, παράλληλα, έτρεξε στα social media ένα έξυπνο, χιουμοριστικό βιντεάκι που περιγράφει μια κίνηση του Νίκου την ώρα που κάθεται στην καρέκλα και την περιγράφει σαν να είναι μια στιγμή φυσικής ανάγκης. Θέλω να πω ότι και ο Νίκος έχει πάρα πολύ χιούμορ και όλοι το είδαν με χιούμορ αλλά να πούμε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα και προϊόν κάποιου μοντάζ που έχει γίνει και δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορά», ξεκαθάρισε η Αννίτα Πάνια.